Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
159,70 9.99 15:25
14.980,00 9.99 15:25
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 15:25
3,30 -8.84 15:25
28,28 -8.66 15:25
90,35 -8.27 15:25
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

10.561.177.427,25 15:25
7.326.990.433,75 15:25
7.033.470.150,80 15:25
6.416.941.261,04 15:25
6.220.277.947,94 15:25
Tüm Hisseler
Sayfa 264/299 İlkİlk ... 164214254262263264265266274 ... SonSon
Arama sonucu : 2402 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Serbest Kürsü

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    https://www.aydinlik.com.tr/haber/so...zelledi-303918

Çölaşan denen zat

AB bizi totaliter devlet olduğumuz için almıyor

demiş...

Sen parlementer rejiminle

PKKyı hendeğe göm,

Ermeni Tasarılarını kıvır bi taraflarına sok,

KKTCyi tanıt veya kendine bağla,

bak bakalım sana neyi gösteriyorlar Çölaşan!

Bir de bunu

ABnin

sanatçılarına, sporcularına, halklara ve hatta kedilere karşı sergilediği FAŞİSTLİKin olduğu bugünlerde iddia ediyor...

Valla sen bu gidişle değil çölü dereyi aşamazsın Zat!

https://odatv4.com/makale/bati-nin-iki-yuzlulugu-231289

Ya hu Soner

bunları bize değil

aynı gazetede köşe arkadaşın Çölaşana anlatıver...

O senin büyüğün

al biraz kurabiye

git evine

haydi bi çay demleyelim de içelim birlikte ağabey

diyerek

kırmadan

dökmeden

incitmeden

anlatıver be Soner... )))

https://www.veryansintv.com/ukrayna-...ursab-cagrisi/

Bu haberi okuyunca insan ister istemez

KEŞKE ..ANI BATI DEĞİL DE FRUNTZE* ..CERSEYDİ DE DÜNYAYA .NİK OLARAK DEĞİL Bİ İNSANOĞLU OLARAK GELSEYDİN

diye aklından geçiyor...

* : Mustafa Kemale gelen Sovyet Elçi (UKRAYNALI)

Astlarını gerçek bir komutan gibi kendinden emin şekilde yönetti. Ağır yaralandıktan sonra sonuna kadar savaştı ve kendisi ile birlikte etrafındaki militanları bir el bombası ile havaya uçurdu.

Gacimagomedov, meselenin kimlerle, tutsaklarla alay eden ve onları vahşice öldüren NEO-NAZİlerle olduğunun farkındaydı.

Ben Rusum, ancak Dağıstan kökenli, Lak, genç bir adam olan Nurmagomed Gacimagomedov unki gibi kahramanlık örnekleri gördüğümde, ben Lakım, ben Dağıstanlıyım, ben Çeçenim, ben İnguşum,
    Rusum, Tatarım, Yahudiyim, Mordvinim, Osetyalıyım demek istiyorum.

Rusyadaki 300 den fazla ulusal, etnik grubun tamamını saymak imkansız. Beni anladığınızı düşünüyorum. Ben bu dünyanın güçlü, sağlam, çok uluslu Rusya halkının bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.

P U T İ N

https://tr.sputniknews.com/20220303/...054411113.html

///

Tarihi bir konuşma...

Batıdan demokrasi, özgürlük, ülke, vatan, bayrak dilenen veya

onların bayraklarında birer yıldız olmak isteyenleri

ele veren

açıkta bırakan

offsideda yakalayan

bir ibretname...

5. Ruslar da Aryan ırk olmalarına karşı Avrupalılar onlardan özellikle AltınOrdu Tatar egemenliğinden beri Asyalı ırklarla geniş ölçüde karışmalarından dolayı ırkçı nedenlerle tiksindiler bir türlü Avrupalı olarak kabullenemediler.. Asyalı Türklerin de Türkiyede Aryan halklarla karışıp Türk ulusunu kurmasından yine aynı ırkçı nedenlerle tiksindiler ve bir türlü Avrupalı olarak kabullenemediler.. Aryan ırkçılığını Naziler açıkça ilan etmişti bugünün Avrupalıları ise saklıyorlar tek fark bu.. Geçmişlerinden dolayı Rusyada ve Türkiyede Aryan türü ırkçılık asla görülmedi.. NATO'nun tersine Rusya Türkiye ve diğer Türk devletlerin işbirliği eşit/dengeli olur ve buna tabandan gelecek ırkçı bir tepki aslında yok, tek engel siyasetçilerden çıkabilir.. NATO da o kadar verici davranmamıza karşı Aryan müttefiklerimizi bir türlü Wilson ilkelerinden vazgeçiremedik hala Türkiye üstünde Ermenistan/Hellenistan/Kürdistan haritaları çizme alışkanlığını sürdürüyorlar..
    Son söz; Safkan ırkçılığı yapan Avrupa birliğinin kapısında bu derece aşağılık yalvarmalar, isterseniz bizi cariye yapın yeter ki alın demektir..

6. Putin; "Rus Silahlı Kuvvetleri yıllardır Batı’nın sınırlarımız yakınlarında kurduğu ‘Anti-Rusya’nın, nükleer silahlarla da dahil olmak üzere, bizi tehdit etmemesi için çarpışıyor"
    Senator Lindsey Graham; " Putin'in kendi halkı tarafından suikaste uğraması, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin yol açtığı krizi sona erdirmenin tek yolu."
    Rus halkı Putin'e suikast yapıp öldürünce AngloSaksocular Rus halkına "Çok iyi yaptınız, bizim de Putin ile derdimiz kişiseldi zaten.. Ani ve Hızlı bir darbe için nükleer silahlarımızı sizin kalbinize yaklaştırmakdan vazgeçtik.." deyip geri mi çekilecekler! Dağ havası aldırılmış Polyanna bile bu kadar iyimser olamaz.. Bizim AngloSaksocular, siz ne diyonuz bu işe iyimsermisiniz?

Livaneli denen Batı solcusu

bir zamanlar

halkın çağdaşlık ölçüsü

klasik müzik dinlenmesi ile doğrudan ilgili deyip

yaptığı ve Türk kültürünün özü olan saz ile müziği küçümsemiş,

her zaman olduğu gibi halkını aşağılamaya devam etmişti...

Batının ünlü şef, marstro GERGİEVin işine son vermesine gıkı çıktı mı?

Duyan var mı?

Duydunuz mu yeni CHPliler?

Ayrıca

halka yıllar sonra

Mustafa Kemalin CHPsini hatırlatan

1 Mart Tezkeresini

KKnın andığını

Duydunuz mu yeni CHPliler?

...

Türkiyenin çıkarı

şirketlerin

şahısların çıkarından daha büyük

Eyyyyy TRT ve diğer merkez medya!

Vsslm!

8. Banu Avar, “Başımızı büyük belaya sokacak haberler gelmeye başladı! Habertürk’te askeri kıyafetli, berelerinde kurt resmi olan, maskelerinde Türk bayrağı bulunan bir takım insanlarla röportajlar yayınlanıyor. Bunların kim olduğuna net bir yanıt alamadık; Zelenski kuvvetleriyle koordineli gibiler.”
    NATO, bunlara Suriye'nin kuzeyinde Kürdistan peşindeki PKK/hdp'lileri temizleyin diye görev vermişdir ama yanlışlıkla Ukrayna'da bulmuşlardır kendilerini!...

Sayfa 264/299 İlkİlk ... 164214254262263264265266274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •