Sayfa 264/1024 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. İnsan yazılan yorumsuları okuyunca şaşırmadan edemiyor.
    Sanki Nauru cumhuriyetinde yaşıyoruz
    Tamam siyasi olarak hükümete düşman olabilirsiniz ama akıl dışı yorumlar yapmayın ya.
    Gerçekten komik oluyor.
    Siz buradan ülke batacak herşeye el konulacak diye konuşunca millet referandumda vereceği oyu değiştirecek falan mı sanıyorsunuz
    Bu arada siyasi değil kesinlikle ekonomi ile ilgili olduğu için söylüyorum referandumdan evet çıkacak.
    Bu çok açık. Herkes finansal akrarlarını buna göre versin, planını buna göre yapsın.
    Fakat akıl dışı korkulara kapılıp lütfen kimse saçmalamasın.
    Ölmezsek buralarda olacağız.
    Birkaç sene sonra hiçbir şeyin olmadığını ve bugünlerin geçtiğini hep beraber göreceğiz.
    Doların biraz yükselmesi ve bir miktar durgunluk dışında ekonomide bir sorun yok.
    Para kazanmanın tek yolu da mevduat değil.
    Şartlar mevduat aleyhine gelişirse ona göre pozisyon almak gerekir.
    Değişime ayak uydurmak gerekir onunla savaşmak değil.

Arastirma:

TRSFINA61832 final varlik yonetim as 3 ayda bir kupon odeme, 20/06/2016 ta piyasaya girdi 18/06/2018 de tamamlanacak (728 gun) 3cu kupon odemesini yapmis (ortalama kupon degeri %3.5 - %4.0 civari) mevduat degeri %17.32 ve basit faiz degeri 16,36 dir... 4cu kupon odeme tarihi 19/06/2017 % 4,0819 odenecek
    incelemek isteyenler icin link https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593983

TRSSUMF51717 SÜMER FAKTORİNG A.Ş. Özel Sektör Tahvili basit faiz %14.47 mevduat faizi karsiligi %15.32 vade tarihi 26/05/2017 (50gun kaldi) ortalama donemsel kupon faizi %3.6 dur
    incelemek isteyenler icin link https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/569548 (sonraki kupon odemesi %3.85)
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Akbank tan kacin, bir arkadasima da %9,75 tl faiz uyguluyorlarmis. Kendi hesap cuzdanini da bulamayinca kara kara dusundu eleman, dedim sen zaten 9.75 aliyorsan o parayi banka da tutmanin da anlami yok dedim eve getir sabah aksam sayarsin daha zevkli olur...

Alıntı Originally Posted by dogerdm Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar
    Bu oranları nasıl alıyorsunuz ?
    Ben piyasada para işlemlerini öğrenmek için aranıza yeni katıldım
    Sorularım çok komik olabilir ama gerçekten bilmiyorum ondandir
    Mesela ben akbankta yeni hesap açtım ve dolar için %0.1 faiz veriyor yazıyor hatta mobil için özel oran bu diyor sanki yuksekmis gibi
    Nasıl bu oranlara mobilden yatırılır acaba ?
    İlk okul çocuğu na anlatır gibi basit anlatırsanız sevinirim

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Aciklanan USD faiz degerlerini almaniz icin 6 digit USD sahibi olmaniz gerekir..

Alıntı Originally Posted by dogerdm Yazıyı Oku
    Bu oranlar nereden alınıyor ? Ben de alabilir miyim mesela ? Alabilir isem nasıl ?

.
    .
    .

5.  Alıntı Originally Posted by demir113 Yazıyı Oku
    Forumdaşlar bir geçiş sürecindeyiz. Bu ilanihaye böyle gitmez. Güvensizlik ve korku salınıyor.
    15 sene oldu.

Son 2 gündür bloomberg tv de dün körfez sermayeli bir foreks ağırlıklı şirket yetkilisi , bugün de Türk menkul kıymet firma patron konuşmasına şahit oldum , resmen cenaze evindelermiş gibi konuştular. Karşılarındaki bayanlar esprili , moral artırıcı yaklaşımlarda bulunmalarına karşın adamlar zoraki , yapmacıklı gülümseleri o kadar belli ki. Körfez sermayeli şirket yetkilisine kız gülerek soruyor , efendim özellikle bu foreks kararından sonra ülkemize güvenmeye devam ettiniz , burayı terk etmediniz , tamam iyice küçüldünüz ama bundan sonra faaliyet alanınıza hangi estrümanları katıyorsunuz gibi soru soruyor. Adam bir şeyler geveledi ama şahsen acıdım durumuna. Kendi bile ne dediğini anlamıyor belli ama dostlar alışverişte görsün misali. Bugün çıkan Türk firması yetkilisi de , efendim sektör olarak çok yanlışlar yaptık , yapmaya devam ediyoruz,yıllar yılı emek verdik , sektörün gidiş istikameti çok sıkıntılı, ama devletimiz de çok yanlış işler yapıyor , mesela şu zorunlu Bes işi , ne olacağı , sonucunun ne olacağı o kadar belli ki gibi yorumlarda bulundu.

Betoncular dahil , ülkemiz Kudüs te ki ağlama duvarı olmuş resmen.

Foreks işi tam kumar işi , ne o %80 kaybetme şeklindeki sektör ortalaması , öyle şey mi olur , otorite müdahalesini destekliyorum şahsen. Ama şu zorunlu Bes te %70 lere varan vazgeçme oranlarından bahsediliyor , bu ne ya ..

Çok küçük bir azınlık dışında halinden memnun olan yok sanırım. Basınç her sektörde yükseliyor. Felaket tellallığı yapmak istemem ama gerçekten hiç böyle bir ortam olmamıştı.

7.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    İnsan yazılan yorumsuları okuyunca şaşırmadan edemiyor.
    Sanki Nauru cumhuriyetinde yaşıyoruz
    Nauru, bildiğimiz Nauru!

Gerçekten lafı gediğine koymayı biliyorsunuz, ben olsam bunu bi kaç başlıkta daha kullanırdım.

Bilgi ve birikiminize imreniyorum. Ben de bu ülkeye sizin kadar olamasam da hizmet etmek istiyorum. Karşılığında ne kadar kazanırım merak ediyorum. Özelden yazarsanız sevinirim.

YTD.

ek: yok be şaka boşuna yazma engelledim seni.

8. Amerika dan 2008 yıllarında dönen birçok akademisyen arkadaşım 2017 yili sonu amerika ya geri dönüyorlar, valla amerika büyüyor biz küçülüyoruz. Gençlerde işsizlik %25 birde üniversiteler sürekli mezun veriyor , bu oran daha da artar. İşsizlik usd yi ve faizi nasıl etkiler göreceğiz.

Sayfa 264/1024 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •