Mangal külü bol fosfor içerir.
Hayvan gübresini ben yanmamış ise suya koyup bekletiyorum. İçindeki yabani ot tohumları yok olur böylece. Organik madde içerir.
Külü içine atıyorun.
Biraz daha ileri gidip kükurt ve kireç kaynatımından elde ettiğim gülleci bulamacını da ekliyorum.
Bu benim kendi denemem.
Neticeleri fena değil.
Papatya bol npk içerir.
4 gün suda bekletirseniz sözüp yapraktan bire 10 , topraktan bire beş seyrelterek atabilirsiniz.
Yatırım tavsiyesidir.
Pahalılık insana neler öğretmez ki.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
An itibariyle borsa değeri 110 milyon dolar bunun kötü giden Piyasa düşen borsa vs ile açıklamak mümkün değildir ekonomi kötü olabilir sektör kötü olabilir ama her şeyin bir ederi var fiyatlamalar mülkün temeli ne göre olur önce dip temel fiyatlamadık Hani üstpne gelecek fiyatlama o işten elde edeceği karlılık büyüme indirgenmiş nakit akımları vs ye göre gelecek fiyatlanır şimdiden ama burda bir mucize imkansız ı yaşatıyorlar bırakın geleceği geçmiş i bile ki bu akıl tutulması şimdi hiç çalışmasın gübre fabrikası nın limanın bir ederi değeri var sadece bırakın gübre fabrikası üstpne hediyesi bonus zaten zarar da etse bit değeri var sadece liman da hiç çalışmasa hani nasıl dükkanlar boş satılır çoğu dükkan dimi yazar ilanda Cafe ye restorana vs ye uygun diye ama o dükkan değeri o an kiracı işleten veya orda üretim olmasda o dükkanın boş olsada da bir değeri var Eggub değeri tartışmasız bir malın değerini en iyi sahibi bilir adı üstünde sahibinden com nedir fiyatı sahibi belirler ki patron dolaylı olarak bir çok kez Alsancak limanından örnek vererek ki 2007 yılı örneği ile en az diyor yanş 1.275 milyar dolar ima ediyor ki daha yüksek olduğunu çünkü su derinliği vs var 2 milyar dolar iması var iken şu anda 110 milyon dolar bu kabul edilemez olacak iş değil hiç limanı olmasa hani diyorsunuz ya keşke gübre üretmese kapatsa vs ya şimdi düşünün liman hiç yok sadece gübre fabrikası ndan mütevelli 110 milyon dolar da komik kalıyor bakın dikkatinizi çekerim mevcut borsa değeri bırakın limanı o beğenmediğiniz gübre fabrikası nın olası değerinin bile kimbilir kaç kat altında ya zaten enflasyon fiyatlaması enflasyon rallisi denip duruyor ama İşte 700 dönüm arsası 2004 vs liman vs böyle enflasyon a tabi varlıklar var iken enflasyon rallisinde de piyasa Eggub ü görmezden geliyor limanı görmezden geliyor hiper enflasyon var o arsa değeri acaba gidin öyle liman arsası bulabilirseniz ki Hanş botsa değeri miz imkansız ya öyle arsa bulabilmeniz de imkansız diyelim ki buldunuz hava parası açık arttırma müzayede ile bşle sadece arsayı almak mümkün değildir eşi benzeri olmayan konum heryere liman yapamazsın Hanş bir otomobil fabrikasını istediğin yere taşı ama o lşman orda bu eşsiz demek ve müzayede demek bu enflasyon da bırakın limanı ham arsası kimbilir kaç yüz milyon dolar eder ama an itibariyle borsa değeri 110 milyon dolar bu diyecek kellme bulamıyorum
Uzun suredir bekledigim oldu. Tahtacinin favori sayisi 0.786 fibo duzeltmesi getirildi.
Dolar bazli duzeltilmis logaritmik grafikte 20 mart 2020 den baslayan 37 dolarlara kadar yukselisin 0.786 fibo duzeltmesi 11.50 dolarla geldi.
Ayrica duzeltilmis tl grafiginde en son 177.6 dan 265 e giden 0.786 fibo duzeltmesi nokta atisi geldi. Bu tahtaci bu rakami cok seviyor.
148 den baslayan 286 giden ve oradan dustugu 177.6 da fibo duzeltmesi 0.786.
Grafikler asagidadir. Kendi yorumumdur. Kesinlikle YTD.
https://i.hizliresim.com/idd0kct.PNG
https://i.hizliresim.com/c03rs81.PNG
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...Zr-6HjP9YtPokA
sanırım şirketimiz cenabet bizimki mi bu onu bilmiyorum
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer İmleri