Sayfa 264/779 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 6232 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    40 tl üzeri thyao alan yatırımcı uzun vadeyi göze almış olmalı..risk katsayısı en yüksek hisselerden..düzeltme yapmadan gitmesi mucize..izleyip göreceğiz..thyao yu 40 tl üzerinde almak için hiçbir sebep hikaye yok..ytd
    Spek günlük yolcu tasima oranina göre fiyatliyor
    çok beklerler düzeltmeyi.. cayır cayır yolcu geliyor türkiyeye )
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

2.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    40 tl üzeri thyao alan yatırımcı uzun vadeyi göze almış olmalı..risk katsayısı en yüksek hisselerden..düzeltme yapmadan gitmesi mucize..izleyip göreceğiz..thyao yu 40 tl üzerinde almak için hiçbir sebep hikaye yok..ytd
    Ben ederi olan üçlü rakamlara gelince tavsiyeni dinlerim. Ha genelde bir sıkıntı olursa indi bindi yaparız. Mesela bugün şortçulara tükürdüğünü yalattılar. YTD.

3. THY de dün 10 milyon lot mal satan Bank of ve yandaşları bugün hissenin 41 altına sarkmasını beklediler ama nafile..Yıl sonu 20 milyar tl kar beklentisi olan bir şirketin fiatının ne olması gerektiğini temek analizi kuvvetli üstadlara bırakıyorum..

4. Slm,

43 lirayı kırıp geçmesi lazımdı. Maymun çiçeği tedirginlik yarattı bence, daha yeni çıktık pandemiden.
    Doktor bir arkadaşım, lezyonlar belli olduğu için bu pandemiye dönüşmez dedi. Zaten aşısı varmış. Bundan bir şey çıkmayacak.
    Burada biraz dinleniyor, yine yönü yukarı bekliyorum. Sezon iyi başladı, rezervasyonlar da iyiymiş.

Ukrayna olayı başlayınca 26'dan aldığım fazlalığıı 40'dan verdim, alırken buraya da yazmıştım.

Ukrayna'da nükleer kullanılma riski çok düşük.
    Yeni pandemi olasılığı da çok düşük.
    Türkiye'nin, en azından bu yıl, borcunu ödeyememe olasılığı da düşük.
    Ama hepsini toplayınca biraz risk taşıyoruz, her şeyden nem kapan bir sektör. Örneğin bir gıda sektörü gibi değil..

Bu riskler gerçekleşse bile 1 sene daha bekleriz yine iyi fiyatlardan satarız.
    30-35 aralığına gelirse alıcıyım.
    43.60 civarına her gün zincir ya da şartlı emir kuracağım yukarı kırarsa da alıcıyım.
    Erken seçim açıklanırsa tavana alış yollarım tavan olur zaten.

70-80 lirayı normalde rahat görmesi lazım.
    Akp sonrası zaten 250-300 civarı fiyat bekliyorum, gidişlerinden 1 sene sonra..
    Büyümeyi fiyatlara yansıtamadı, ekonomik ve siyasi sorunlar nedeniyle..

5. Artan Özkaynaklar nedeniyle bu fiyatta kalıcı olursa sene sonu PD/DD=0.3 olacak. Bu hisse pahalı mı peki?
    Who, baby, Who Will Save The World?

6. THY Bu sene 400 uçak sayısına ulaşmayı hedefliyor. Yani filoda uçak olarak yaklaşık %10 büyüme gibi birşey hedefleniyor. Ayrica Haziran ayinda yeni bilançonun hesapları yapilacak ve ona göre hisseye yeniden yön vereceklerini düşünüyorum ben. Zaten Mayıs ayının bitmesine birşey kalmadı. Haziran hareketli geçeceğe benziyor bana göre. Zaten yeterince 40-43 arasında yeterince oyalandi bence
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

7. Ara sıra türbülans olsa da fit yükseltmeye devam…

8.  Alıntı Originally Posted by surcontre Yazıyı Oku
    Slm,

43 lirayı kırıp geçmesi lazımdı. Maymun çiçeği tedirginlik yarattı bence, daha yeni çıktık pandemiden.
    Doktor bir arkadaşım, lezyonlar belli olduğu için bu pandemiye dönüşmez dedi. Zaten aşısı varmış. Bundan bir şey çıkmayacak.
    Burada biraz dinleniyor, yine yönü yukarı bekliyorum. Sezon iyi başladı, rezervasyonlar da iyiymiş.

Ukrayna olayı başlayınca 26'dan aldığım fazlalığıı 40'dan verdim, alırken buraya da yazmıştım.

Ukrayna'da nükleer kullanılma riski çok düşük.
    Yeni pandemi olasılığı da çok düşük.
    Türkiye'nin, en azından bu yıl, borcunu ödeyememe olasılığı da düşük.
    Ama hepsini toplayınca biraz risk taşıyoruz, her şeyden nem kapan bir sektör. Örneğin bir gıda sektörü gibi değil..

Bu riskler gerçekleşse bile 1 sene daha bekleriz yine iyi fiyatlardan satarız.
    30-35 aralığına gelirse alıcıyım.
    43.60 civarına her gün zincir ya da şartlı emir kuracağım yukarı kırarsa da alıcıyım.
    Erken seçim açıklanırsa tavana alış yollarım tavan olur zaten.

70-80 lirayı normalde rahat görmesi lazım.
    Akp sonrası zaten 250-300 civarı fiyat bekliyorum, gidişlerinden 1 sene sonra..
    Büyümeyi fiyatlara yansıtamadı, ekonomik ve siyasi sorunlar nedeniyle..
    Erken seçimi geç. Olmazda olursa seçim sonrası iktidar 6+1 muhalefete geçerse aksine THYO da durulmaz. Tam tersi özel banka hisselerine girilir. Tecrübe konuşuyor. YTD.

Sayfa 264/779 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •