Sayfa 263/753 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 6020 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Lufthansa bakım birimi Technik'in % 20'sini satmak için görüşüyor - Kaynaklar

Lufthansa, uçak bakım işletmesi Technik'in yaklaşık % 20'sini satmak üzere satın alma fonlarıyla görüşmelerde bulunuyor.

Alman havayolu şirketi, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra borsa volatilitesi nedeniyle işletmedeki azınlık hissesinin borsada arzı planlarından vazgeçtiğini açıkladı.

Kaynaklardan ikisi, Citigroup ve JPMorgan'ın uçak onarımında en büyük küresel oyunculardan biri olan Technik'e borç dahil beş ila sekiz milyar euro (5.35-8.57 milyar dolar) değerinde olabilecek hisse satışı konusunda tavsiyede bulunduğunu bildirdi

Şirketin sadece %20 sine yaklaşık 8 milyar euro değer biçmişler.. Acaba bizim Tombul kuş un iştiraki THY Teknik AŞ ne kadar eder?? THY nin en değerli iştiraklerinden biri olan THY Teknik AŞ çok değerli bir iştiraktir..

2. Sn.Bolat' ın konuşmasındaki bu cümle bence çok önemli.. ''Bolat, THY'nin 90. kuruluş yıl dönümünü daha büyük, daha geniş ve daha modern bir filo ile karşılayacaklarını ve daha büyük karlar açıklayarak kutlayacaklarını dile getirdi.''
    Bence THYAO geleceği en parlak ve değeri çooook düşük kalmış bir hisse.. (Al-sat yapabilenleri tebrik ederim. Ben beklemeye ve biriktirmeye devam edeceğim.) ytd

Genel kurula katılmıştım.
    Sn.Bolat'ın
    "THY'nin 700 uçağa kadar zaman içinde oluşacak bir potansiyeli olduğuna dair" inancı olduğunu gördüm.
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

4. Dün ve bugün gün içi yaptığım tradelerden zarar yazdım. Çok volatil ve ne olacağını kestirmek çok zor..Aslında büyük marjlar var ancak borsada trade en zor hisselerden biri..Hergün açık yaparak zarar eden A1 dün ilk defa para kazandı..

5.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    Dün ve bugün gün içi yaptığım tradelerden zarar yazdım. Çok volatil ve ne olacağını kestirmek çok zor..Aslında büyük marjlar var ancak borsada trade en zor hisselerden biri..Hergün açık yaparak zarar eden A1 dün ilk defa para kazandı..
    Hiç kıpırdamamak da fayda var.. Bir aksilik çıkmazsa 15 Hazirandan itibaren bir daha 43,00 TL' nin altını görmemek üzere yukarı trend başlar diye düşünüyorum. ytd.

6. 31.60 destek 31,68'den yukarı vurdu, ne olur olmaz diye 31,70 den alış yazmıştım, yola devam şu 43,30 ları büyük bir mumla geçersek 50 lerde soluklanırız inşallah... YTD,

7. 40 tl üzeri thyao alan yatırımcı uzun vadeyi göze almış olmalı..risk katsayısı en yüksek hisselerden..düzeltme yapmadan gitmesi mucize..izleyip göreceğiz..thyao yu 40 tl üzerinde almak için hiçbir sebep hikaye yok..ytd

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    40 tl üzeri thyao alan yatırımcı uzun vadeyi göze almış olmalı..risk katsayısı en yüksek hisselerden..düzeltme yapmadan gitmesi mucize..izleyip göreceğiz..thyao yu 40 tl üzerinde almak için hiçbir sebep hikaye yok..ytd
    Borsanın kendisi risk, aldığınız hiç bir hissenin yarı yarıya düşmeme garantisi yok

Sayfa 263/753 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •