Ekte video yok ama evet borclar noktasinda olumlu etkileniyor. Euro Gelir euro gider dengesinde de cok az bir farkla gider onde. Toplamda olumlu etkileniyoruz diyebiliriz.
Bu arada covid tehlikesi görmuyorum. Mevcut varyant yazin pick yapacakmiþ gibi duruyor. Turkiye de covid kaynýyor. Ustelik hap da var paxlovid. Omicron a ozel aþý da çýkacak. Yurtdýþýnda covide dair ciddi bir haber akýþý göremiyorum.
Hocam vakalar artiyor ancak þöyle bir durum var. Tekrar kapanma olasýlýðý baya düþük. Çünkü kapanirsa þu zor ortamda piyasamiz bunu kaldýramaz. Çok iflaslar olur ve devlet tekrar kapanma olursa bunun destek vermesi çok zor bir durum gibi geliyor bana. Eski þartlar yok maalesef.
Enflasyon arttýðý için maliyetler de artti tabiiki ancak çoðu insan bu duruma da alýþtý artýk bence. Bu yüzden bu durum normal gibi gelmeye baþladý artik vatandaþa.
Aslýnda bence stoklari dün patlatmýþ olabilirler grafiksel anlamda ve bugün iyi mal toplayabilirler gibime geliyor bana. Tav bilanço da çok iyi gelecek bence. Dun Yapi kredi bankasi da açýkladý ve bilanço bence çok guzel geldi bence. Yani bankalar için alima gecebilir yatýrýmcýlar.
THY yi bilerek baskiliyorlar. Bilanconun iyi geleceðini çoðu kiþi biliyor ancak bu þuan ki ortami ters kullaniyor olabilir buyuk yatýrýmcý. Bilanço gelince asýl etkisini gosterebilir ler. Hiç belli olmaz yani.
Ama tav bilançosu dediginiz gibi biraz katalizor yapabilir
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Pardon eklemeyi unutmuþum.
https://www.youtube.com/watch?v=E7Ywlq7TLPk&t=1360s
Benim denk geldiklerim de hafif atlatýyorlar, ama piyasa eylül ekim kýþ aylarýnda tekrar bir sorun olabilir mi durumuna göre satýyor bence. Bakalým bilanço ve Temmuz verileri biraz nefes aldýrýr diye umuyorum.
Aynen hocam ben de sizle benzer fikirde olduðum için en büyük pozisyonum THY'de, karþý fikirde olup iþlerin kötüye gideceðini düþünenler de þimdiden satýyor olabilirler çünkü konu netleþtiðinde zaten çoktan fiyat düþmüþ olacak.
Her þey süper gidiyorken aslýnda hem vakalarýn artýþý hem de Maymun Çiçeði açýða satýþ için bahane oldu.
THY zaten daha çok yurt dýþý odaklý olduðu için ülkelerde bir kapanma olmamasý bizim için iyi olur.
Yurt dýþý pandemi durumuyla ilgili haber görenler paylaþabilirse faydalý olacaktýr kendi adýma. Bence þuan en kritik kýsým burasý.
Akþamki bilançoyu da THY okuyor gibi okuyacaðým inþ iyi gelir![]()
Yurt disi ile ilgili ne paylasalim. Canimizi zor kurtardik. Subattan beri %30 yediler senin belirttigin savasin tekitkleyecegi resesyon beklentisi ile. Ucus verileri rekor kirmasina ragmen ABD'de. Bizimkilere Rus piyangosu cikti diyoruz ya. Adamlarin pesine dunya dustu, kose bucak kaciyorlar. Bir bize gelip ustumuzden ucabiliyorlar.
Bu hisseler bir halt kazandirmadi 13'ten sonra. O sirada kur devalue oldu. Kuslar dolar kazanan sirketler.
Chernobyl Hakan'i goren var mi?
Yer Ýmleri