Ýsteyene veriyor ben de aldým biraz.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýsteyene veriyor ben de aldým biraz.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açýk söylemek gerekirse ARENA tam bir hayal kýrýklýðý oldu.. takýpten bu yana 12.82 alýp 12.78 iade ettim ama gözüm hala çöplükte..1-2 hafta daha listenin dibinde kalýr sonrada listeden çýkar.. 13.60 ile 12.80 arasýnda ve güldürdü ne de oldürdü.. tamamen süründürdü.. bu son fýrsatý..
iyi çalýþmalar..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Tüm teknikçileri terste býrakan bir arena var son bir kaç aydýr ...
Grafikte alttaki yatay beyazý yani sýfýr çizgisini aþaðý kýrarsa hisseyi tutamazlar son nokta orasý altýnda resmen uçurum olur, önceki yukarý ve aþaðý kesmelerinde ne olmuþ bakýnýz.
Ancak ben böyle bir þey yapacaklarýný düþünmüyorum hisseyi getirecekleri en maksimum aþaðý seviyeye son noktaya kadar getirdiler , bu seviyeden sert yukarý bekliyorum. Arena yatýrýmcýlarýnýn biraz rahatlayacaðý bir hafta bekliyorum inþallah
Bozulan birþey yok.. dolar bazlý bakýn TL yanýltýr Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD dolaylarýndan, tercihen Hindistan-Pakistan kökenli bir Ömer Aða daha bulunabilirse güzel olacak...
Bunlarda baþa bela hocam hisseyi satalým dedikleri zaman ne olacaðýný siz tahmin edin
Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri