Sayfa 264/677 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 5412 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. beklentilerden epey yüksek bir kar geldi.%3-4 arası artı açar sonrasını bilmem

2. İyi olsa bu kapanış olmazdı bence

Yinede yüksek açacaktır

Sonuçta piyasa canlı

3. Şirketin Yurt dışı satışları toplam satışların %22'ne ulaşmış durumda...Önceki yıl ortalamları %10 civari idi..
    Gelecek yıl bu dönemde toplam satış içinde ihracatın payının rahatlıkla %30 geçmesini beklerim......
    5 yıl sonra toplam satışların içinde ihracatın payının %60 geçeceğini düşünüyorum...Baykar gibi Aselsan da ihracaatla seviye atlıyacak....bir çok yüksek teknoloji gerektiren sistemlerin araştırma geliştirme evresi bitti..Sertifikasyon ve ardından seri üretim aşamasına yakın zamanda geçilecek...Gelecek yıllarda 20-30 milyon dolarlık ihracat sözleşmeleri evresinden 200-500 hatta 1 milyar dolarlık yurt dışı satış sözleşmelerine tanıklık edeceğiz..

4. borsanın değişmez kuralı " beklentiler alınır gerçekler satılır" umudumuz beklentinin üzerinde kar gelmesi. Ancak beklenen 45 yolculuğu için yeterli olmaz gibi görünüyor. yabancı bu ay 15 milyon mal satmış. Acaba bilanço beklentisine dolar ve enflasyon bazlı bakıp yetersiz bulmuş olabilir mi?

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dünyada savaş patlamış savunma sanayi para sayma makinesi ile para sayarken.

İhracat ve doviz geliri olan bu nadide şirket bu ortamda parayı kaldiramiyorsa borsadan çıksın.

Bu yapılan etik değil daha fazla yazmak istemiyorum detaylara neden niçin böyle olduğunu anlatmaya gerek yok

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. .

CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Çöp ya, borsanın en berbat en rezil hissesini bulduk bu borsa fırsatını kaçırmamızı sağladı , büyük kazık attı yatırımcılarına , Twitter da adımız , aselsanzede olarak çıkmış , tahta yapıcı da pinti beceriksiz, yukarı kaçamadığı gibi hisse iyice dolmuş olabilir , millet düşündüğünde ne gitmedi diye , Aselsan akla geliyor , herkes oraya atlıyor , bir innovasyonu olduğunu hiç sanmıyorum , tamamen şişirme fantezi bir şirket kendi fikrimce , bakalım bu kadar innovasyon falan yaptık deniyor , ortaya bir şey çıkacakmı yoksa fos mu çıkacak sonuçta ilk binde nerede ise üniversitemiz yok , inovasyonları acaba kim yapıyor , temettü verilmeyip paralar araştırmaya gidiyor deniyor ama inşallah iyi değerlendiriliyordur, daha ileri gidemiyorum valla bizi içeri atarlar yasa da çıktı [emoji4]( şahsi fikirlerimi paylaştım yatırım tavsiyesi değildir , Bende de hisse var)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : Sanberk; 20-10-2022 saat: 07:37.

8. geçen sene 12 milyar olan kısa vade borcu 22 milyar olmuş tebrik ederiz..

Sayfa 264/677 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •