Sayfa 264/682 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by geos Yazıyı Oku
    günün ilk ve son yazısı olması dileği ile birşeyler de ben karalamak ;

okuyanlara faydalı olabilmek , gençlere nasihat edebilmek amaçıyla yazıyorum ..

herhangi bir amaç aramayınız ...

evet ; ben taban ve akabince tavan olunca bu kadar büyük salınım yüzünden hiç ama hiç bakmadığım avtur a bakmaya başladım...

işte KY nin uyanık babası deyin ...

arada sizler gibi ufak ufak pozisyon aldım , heyecanın yanında acaba corba parası cıkar mı diye ....

şu anda pozisyonum yok fakat her nedense izliyorum haraketlerini ...

her hisse nin bir sahibi , yatırım ile anlaşmalı kendi ekranlarında var ......birde spek tabir ettiğimiz dalgalanmalar yaratan

kucuk grup lar mevcut ......ancak yeni programlar la artık bu işlemleri PC ler yapıyor ....

sonucta ; amaç kazanmak ,kar etmek , kağıt parçasını nakit e cevirmek , ister anlaşmalı ister kendi başına , ister grup la ...

yeterli gördüğü durumlarda sakinleşip , arz / talep kontrolu yapıyor , yok eğer büyük miktarda alışlar ve dalışlar , bilhasa kredili işlem sezerlerse ;

ki B grubu hisse de ; bu durum nasıl bilmiyorum ....

o kişinin vay haline ;

borsa işlemcisi ; bugunun işini yarına bırakma ......diye düşünerek .... evini barkını , ocaklarını söndürebilecek tarzda haraket eder ....

kimse nin ağlamaya sızlamaya hakkı yok ......

sonuçta kar amaçlı dalış yapılıyor vede yanıltma metodu ile dayak yiyerek , yani zarar ederek cıkıyor ....

sonuç ta yatırım olarak uygun zamanda pozisyon alıp bekleyen kazanıyor .... cok kısa vadeli 2-3 günlük pozisyonlar zarar etmesi kadar doğal bir şey yok....

son söz = alan da , satan da kontrollu aynı kişiler ........çünkü yapay bir piyasa haraketleri var , KY de eski miktarda değil ,
    çarpılan cok olduğu için sıra genç hevesli yeni yetmelerin birikimlerinde

kusura bakmayınız .....

ancak ben böyle düşünüyorum ....
    Tam olarak beni anlatmışsınız

2.  Alıntı Originally Posted by happy74 Yazıyı Oku
    bende bir soru sorayım, acemiliğime verin, dün metro nun sattığı 13 milyon küsür hisseyi kimler aldı, neden aldı. o lotlar buharlaşıp uçtumu.
    sorulan sorular yaşananlar tahminler okadar çok mepette yaşanılanlara benziyor ki

fiyatı bile tıpa tıp aynı oldu

fakat oradaki gibi fiyatın aylarca stabil kalacağını zannetmiyorum

aşağı veya yukarı sert hareketler olabilir...

3.  Alıntı Originally Posted by BROKERAY Yazıyı Oku
    sorulan sorular yaşananlar tahminler okadar çok mepette yaşanılanlara benziyor ki

fiyatı bile tıpa tıp aynı oldu

fakat oradaki gibi fiyatın aylarca stabil kalacağını zannetmiyorum

aşağı veya yukarı sert hareketler olabilir...

yurt dısında ve yurt içindeki değişik bankalarda hesaplar patrona veya aracı kurum hesaplarına bağlı .....

takas makas genelde zırvalama , gazlama

4. Artık bu hisse için pazartesi gününü beklemek gerekir diye düşünüyorum.. onagöre pozisyon almak lazım.ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by turanturan Yazıyı Oku
    Artık bu hisse için pazartesi gününü beklemek gerekir diye düşünüyorum.. onagöre pozisyon almak lazım.ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----sebep?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

6. Kendı adıma konuşuyorum;kendım ettım... kendım buldum... uç kuruş kazanınca kendımı bı bok zannettım.... cın omadan adam ve hatta Galıbı çarpmağa kalkştım...çoluğun çocuğun rızkını bu kahpenın tahtasına pardon rulet masasına teslım ettım.... paramızla bela aldık başmıza...haa bu adamı suçu mu? hıç bır suçu yok... adam hırsızlığını ılk defa yapıyor kı... bıle bıle oturduk kuçağıa... şımdı o dıldğı gıbı,fantazısı nasıl ısterse oyle şe yapacak.... ne dıyelım hakkıdr... Zarar mıktarımı yazmıyorum bıle... bekleyeceğız mecbur... kısmtımızde varsa helal paramız gerı gelır.... yoksa gıden gıtı zaten....3 ay mı 5 ay mı.. artık orasını Allah bılır...Allahım sen benı affet... eşımın ve çocuğumun yuzune bakamıyorm bıle....kendımden ığrenıyorum...Azız Ramazan gunu Şu yaptığım rezılık ya başka da bır sey değıl....Bunları son olarak beklı okuyan olur,ıbret ve ders alır ve bu hırsızdan uzak durur dıye Allah rızası ıçın yazdım....Hoşçakalın...

7. Genclere bir uyarida ben bulunmak isterim.Borsadan uzak durun uc bes arkadas toplanip paranizla arsa alin .atin kenarda dursun atmaz kokmaz .turkiyede borsaya girilmezmis zarari cikarayim sokayim borsasina

8. Kapalı mekandaysaniz dışarı çıkın bir hava alin, temiz hava gerçekten iyi geliyor, bugün yazın ilk günü.yapacak birşey yok.uzak durun ortamdan biraz.

Sayfa 264/682 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •