Tam olarak beni anlatmışsınızgünün ilk ve son yazısı olması dileği ile birşeyler de ben karalamak ;
okuyanlara faydalı olabilmek , gençlere nasihat edebilmek amaçıyla yazıyorum ..
herhangi bir amaç aramayınız ...
evet ; ben taban ve akabince tavan olunca bu kadar büyük salınım yüzünden hiç ama hiç bakmadığım avtur a bakmaya başladım...
işte KY nin uyanık babası deyin ...
arada sizler gibi ufak ufak pozisyon aldım , heyecanın yanında acaba corba parası cıkar mı diye ....
şu anda pozisyonum yok fakat her nedense izliyorum haraketlerini ...
her hisse nin bir sahibi , yatırım ile anlaşmalı kendi ekranlarında var ......birde spek tabir ettiğimiz dalgalanmalar yaratan
kucuk grup lar mevcut ......ancak yeni programlar la artık bu işlemleri PC ler yapıyor ....
sonucta ; amaç kazanmak ,kar etmek , kağıt parçasını nakit e cevirmek , ister anlaşmalı ister kendi başına , ister grup la ...
yeterli gördüğü durumlarda sakinleşip , arz / talep kontrolu yapıyor , yok eğer büyük miktarda alışlar ve dalışlar , bilhasa kredili işlem sezerlerse ;
ki B grubu hisse de ; bu durum nasıl bilmiyorum ....
o kişinin vay haline ;
borsa işlemcisi ; bugunun işini yarına bırakma ......diye düşünerek .... evini barkını , ocaklarını söndürebilecek tarzda haraket eder ....
kimse nin ağlamaya sızlamaya hakkı yok ......
sonuçta kar amaçlı dalış yapılıyor vede yanıltma metodu ile dayak yiyerek , yani zarar ederek cıkıyor ....
sonuç ta yatırım olarak uygun zamanda pozisyon alıp bekleyen kazanıyor .... cok kısa vadeli 2-3 günlük pozisyonlar zarar etmesi kadar doğal bir şey yok....
son söz = alan da , satan da kontrollu aynı kişiler ........çünkü yapay bir piyasa haraketleri var , KY de eski miktarda değil ,
çarpılan cok olduğu için sıra genç hevesli yeni yetmelerin birikimlerinde
kusura bakmayınız .....
ancak ben böyle düşünüyorum ....![]()
Yer İmleri