hocam araçların maliyet artışları üretildiği ülkenin enflasyonundan az değil eğer yatırım için fazladan aracınız var ise yada artık ihtiyacınız olmayacaksa aracınızı satmanıza bişey diyemem ama tekrar araç alacaksanız arada zaman geçirmek dezavantajlı olabilir çünkü paranızı enflasyondan koruyamayabilirsiniz. çünkü araçlarda genelde euro ya endeksli parite farkını da distribütör yansıtmaz çünkü onun da maliyetleri gün be gün artıyor enflasyon kaynaklı.
Umarım fikir vermiştir.
Diyarbakır da çocuk sünnet olmak üzere hastaneye gidiyor bademcikleri alınıyor. Sağlık konusunda bir şey yazmak istiyorum ama başıma geleni yazsam kimse hastaneye gitmez. Tek cümle ile anlatayım. Ftr de yatarken elimde silah olsa o asistanı vururdum. Zaten o da beni öldürmek istedi yaptığıyla.
https://www.sabah.com.tr/galeri/ekon...paketi-geliyor
üstadlarım bu 0,69 'un hikmeti nedir yol gösterin bizim gibi ihvan kardeşlerinize başka oran mı yok
altın oran gibi mübarek
Fibonacci mezarında ter dönmüştür.![]()
Kanser vakalarında Dr hastayı ameliyata alır açar ameliyatta gördüğü durum karşısında hiç bir yere elini sürmeden geri kapatır. Çünkü dokunulacak durum yoktur. Bizim ekonomi de seçimden sonra böyle olur. Cin ekonomisini çözdüklerinde her yerde mayın görecekler. Dokunduğu an patlar. Mecburen sürdürecekler bir kısmını.
Ekonomist arkadaşta ameliyat olmuştu herhalde beynini aldılar yanlışlıkla.
Yer İmleri