İki hissede hammallık yaptım bu saatten sonra satmam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İki hissede hammallık yaptım bu saatten sonra satmam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Faktoringlerin hisse fiyatlarında borsa bozsada bozulma olmaz iken,
Bu şerefden yoksunlar garfayı düşürcez de düşürcezden vazgeçmiyorlar hala,
Son çıkışda hisseler tek elde toplanmış iken daha önce toplayana yine geçmiş iken hisseler,yinede tutmuyorlar hisseyi.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bir kenara not edin...
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Bana bak sen benim çektiğim ızdırabı anlayamazsın 1 senedir düşüyor endeks düşmeği zaman bile bist boğa trendindeyken bile düştü hemde çok hızlı sanki iflas vermiş gibi düştü, sen bu kağıdı tanıyor musun, tüm hisseler Jüpiter'e çıkarken bile bizim hisse mağma tabakasındaydı, ne zamandır bu hissedesin sen, bu hissede dönen üçkağıtları sen biliyor musun da bana böyle yazıyorsun, bende biliyorum beddua ile yükselmez ama bunu okuyanlar bizi duysun istiyorum bize verdikleri eziyet onları da bulur bu kadar zalim olmasınlar belki ufacık bir vicdanları vardır diye yazıyorum sen beni anlayamazsın, karaktersiz ve üçkağıdın olduğu bir tahta bu, ayrıca iğrendim hisseden yazmışsın hisse zaten iğrenilecek bir hisse yani benden dolayı iğrenilecek bir durum yok, kişisel yazma yazacaksan ortaya yaz, bu adi adamlara kız, öfken varsa onlara söyle bana değil, hepimiz hissedarız birbirimizle tartışmak anlamsız.
Diğer hisselein düşüşünü boşver,
Faktoring hisselerinin 120.000 endeksdeki 3 5 ay önceki seviyelerine bak,birde faktorinkçi olan aynı sektördeki garfa hissesinin durumuna bak,
Diğer gaktoringler borsa düşüşünde güvenli liman olmuş ilen garfa düşmüşde düşmüş be hala sıkı yılı işlemlerde tahta hala,
Diğer sektör hisselerinin hemen tamamı yıkılmaz iken ,garfanın anormal düşüşü ve tahtacıların ********liği diz boyu iken buna kızgın olmamak zor
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=toibek;2479604]Diğer hisselein düşüşünü boşver,
Faktoring hisselerinin 120.000 endeksdeki 3 5 ay önceki seviyelerine bak,birde faktorinkçi olan aynı sektördeki garfa hissesinin durumuna bak,
Diğer gaktoringler borsa düşüşünde güvenli liman olmuş ilen garfa düşmüşde düşmüş be hala sıkı yılı işlemlerde tahta hala,
Diğer sektör hisselerinin hemen tamamı yıkılmaz iken ,garfanın anormal düşüşü ve tahtacıların ********liği diz boyu iken buna kızgın olmamak zor
Hisseni fiyatı şuan hak eddi yerde gidibde 5 liradan aldıysan ayıp edmissin şuanki fiyatı bile crdfa yagöre pahalı bence bufiyatlar fırsat alabildince almaklazım 5 yıl icinde tekra 6 tl ye gelir butürhisseler aynı şeyi hep tekrarlar bihisseyi almadan gec miş kırefine bakmaklazım tabi uygun alıp sabırlık lı olmaklazım borsada herzaman terz hareket edmeklazım yaban cı sat dı zaman alım aldı zaman satmak lazım yoksa para kazanamassın
Yer İmleri