Sayfa 265/928 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Karayamaya la twitterdan yazıştık adam söylediklerini inkar etti kıvırdı açıkcası şimdi gelen oda reklamcı gezmekten başka icraat yok kaldık bizbize kar zarar olayında değilim ama bu şirketin içi fetöcülerle dolu yönetim kadrosu komple yenilenmeli yabancı şeffaf olayan şirkete yatırım yapmaz şirketin zarar yapması kar yapması önemli değil yabancı için adamlar yatırımı vizyonu olan şirketlere yapıyor örnek hektaş

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bu şirket çiflik özelde olsa bukadar yönetim gideri yazan yönetimi kovmaz bedava çalıştırır maaşından keser ümüğünü sıkar resmen rezalet

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hisse dağınık ama ky arasında değil farklı kurumlar arasında....ky uzun zamandır gübretaştan el çekti....
    Bence hisse küçük yatırımcıda yanılıyorsun ortak

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Bence hisse küçük yatırımcıda yanılıyorsun ortak

sans katiliyorum, beni gibi 2015 yılında 7 üzerinde alan ky çok var vede çoğumuzda 40 bin 50 bin lot var hemde, ve burayı okuyor hepsi ama cali ardından bakıyor, eminim yuz değil binlerce ky var. Bir ara kime sorsan gübre aldım bekliyorum diyordu, doktorda askerde, hizmetçice, işçide, yazmiyor kimse ama binlerce burayı bekleyen var eminim.

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    sans katiliyorum, beni gibi 2015 yılında 7 üzerinde alan ky çok var vede çoğumuzda 40 bin 50 bin lot var hemde, ve burayı okuyor hepsi ama cali ardından bakıyor, eminim yuz değil binlerce ky var. Bir ara kime sorsan gübre aldım bekliyorum diyordu, doktorda askerde, hizmetçice, işçide, yazmiyor kimse ama binlerce burayı bekleyen var eminim.
    Ortak 2008 yılından beri gübre yatırımcısıyım sadece bu foruma bakarak ky elinde mal yok demek yanlış bu foruma yazmayan binler ky var herkes elindeki lotları yazsın bakbakalım maby cıdamı ky cıdamı bu sözüm xtrader a

6. Ky zararda olduğu için satmıyor by cıda mal alamadığı için çıkartmıyor olay bukadar basit

7. Bu işin mantığı basit aslında bizim borsamızda şirketlerin karına zararına göre yatırım yapılmıyor bildiğin kumar borsası

8. Mr karayamayla atışıyoduk ama cvp yazıyordu en azından yeni müdüre nekadar yazdıysam tınlamıyo adam işi gücü gezmek

Sayfa 265/928 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •