Originally Posted by myfinans Bugün berberde saç kestirdim, ücrete %100 zam yapılmış. Berberde haklı 40 TL'ye aldığım malzeme 75 TL olmuş diyor. Enflasyon baya bir artacak bu gidişle. Mevduat faizi % 5 net. kaça kesiyorlar üstadım İstanbul'daydınız değil mi?
Originally Posted by Batman kaça kesiyorlar üstadım İstanbul'daydınız değil mi? Başka berber mi yok üstad en kralı 25 lira saç kesimi aç kalsın bırak adamı
Gümüsü takip edenler el kaldirsin😀
Originally Posted by onur1064 Gümüsü takip edenler el kaldirsin😀 Aldık ama takip etmiyoruz süpriz olsun
Taban yapan hiç bir hisse bırakmadım bugün hepsini aldım p.tesi yine taban yapsa yine alıcam bide böyle deneyelim sonunda bi tavan yapar heralde
Originally Posted by mrfatih Taban yapan hiç bir hisse bırakmadım bugün hepsini aldım p.tesi yine taban yapsa yine alıcam bide böyle deneyelim sonunda bi tavan yapar heralde arada KAP a haber verin üstadım deli alım yapıyosunuz ceza vermeyin sonra
Originally Posted by onur1064 Gümüsü takip edenler el kaldirsin Burdayım.
Originally Posted by Batman kaça kesiyorlar üstadım İstanbul'daydınız değil mi? 15 veriyordum 30 istedi kırmadım kendisini.
Forum Rules
Yer İmleri