Originally Posted by
watcher46
Günaydınlar,normalleşme konusunda kimsenin ne olacağını bilmediğini düşünüyorum,sadece iyi niyetli planlamalar var,planlayıcılar da bizimle birlikte yaşayarak öğrenecek,Almanya dada benzer durum olduğu söyleniyor..
Ben giyim mağazaları vb den önce otellerin açılmasına taktım doğrusu;bütün bir yıl plan yapıyorsun ciddi bir bütçe ayırıyorsun ve her adımda tedirgin olarak tatil yapıyorsun;odana çıktın,senden önceki ailede hastalık var mıydı? oda iyi temizlendi mi?
yemeğe indin,garson acaba gizli taşıyıcı mı? havuz temiz mi?rahatlamak için tatile git,psikopat olarak geri dön...
Dün yaşadığım küçük ilçede uzun bir aradan sonra ilk kez yaya olarak merkeze indim,alışveriş yapabilirim düşüncesiyle;eldiven,çift maske,şapka ve gözlükle çıktım,insanlar bana uzaydan gelmiş gibi baktı,gerek maskeye ulaşım imkansızlığı,gerekse bana bir şey olmaz mantığı,baharın gelmesi insanları iyice gevşetmiş...
Bu şartlarda büyük şehirlerin seyahat yasağı kaldırılırsa Trakya ve Anadolu nun küçük şehirleri ayvayı yer,canlı örneği;bulunduğumuz ilçede son bir haftadaki tek enfekte hasta,İstanbul dan kaçarak gelen 40 yaşında bir erkek..
Yer İmleri