Sayfa 265/1000 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Günaydınlar,normalleşme konusunda kimsenin ne olacağını bilmediğini düşünüyorum,sadece iyi niyetli planlamalar var,planlayıcılar da bizimle birlikte yaşayarak öğrenecek,Almanya dada benzer durum olduğu söyleniyor..

Ben giyim mağazaları vb den önce otellerin açılmasına taktım doğrusu;bütün bir yıl plan yapıyorsun ciddi bir bütçe ayırıyorsun ve her adımda tedirgin olarak tatil yapıyorsun;odana çıktın,senden önceki ailede hastalık var mıydı? oda iyi temizlendi mi?
    yemeğe indin,garson acaba gizli taşıyıcı mı? havuz temiz mi?rahatlamak için tatile git,psikopat olarak geri dön...

Dün yaşadığım küçük ilçede uzun bir aradan sonra ilk kez yaya olarak merkeze indim,alışveriş yapabilirim düşüncesiyle;eldiven,çift maske,şapka ve gözlükle çıktım,insanlar bana uzaydan gelmiş gibi baktı,gerek maskeye ulaşım imkansızlığı,gerekse bana bir şey olmaz mantığı,baharın gelmesi insanları iyice gevşetmiş...

Bu şartlarda büyük şehirlerin seyahat yasağı kaldırılırsa Trakya ve Anadolu nun küçük şehirleri ayvayı yer,canlı örneği;bulunduğumuz ilçede son bir haftadaki tek enfekte hasta,İstanbul dan kaçarak gelen 40 yaşında bir erkek..
    Ben salgında ilk vaka görüldüğünde dışarıda salata yemeyi bırakmıştım. Şu anda hasta olmak veya olmamak tamamen şans işi, ama maske zorunluluğu bu açıdan iyi oldu. Ben sosyal izolasyonu hazirana kadar korurum ondan sonra yazlık yollarına düşerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yine de hic yoksa bir ilac var.

FDA kolay kolay onay vermez.
    Bence mecbur kaldılar. Bildiğim kadarıyla FDA ilaç konusunda dünyada kutup yıldızı gibidir. FDA onay verdiği ilaçı güvenle kullanabilirsiniz.
    Umarım ilaç beklenen sonucu verir.

O egeli ben değilim

3. Ya bırakın ABD sanki eski ABD, Trump baktı Dow düşüyor bastırdı FDA ya. İlaç falan hikaye o piyasalar essek gibi çökecek

4. Fda ilmi değilde zımni olarak vercek
    Kapital düzenek diz çökmesin deye
    Ama o ilaç muvazzam yan etkili
    Özelliklen
    Yeni nesillere gen aktarımında
    RNA dan sonra DNA ya sirayet
    Heyt Maşallah
    Yav amerikan gavuruda hiç işi bilmiyo ya
    Ne edecen sanayiyi gelişimi
    Muhim olan et süt yoğurt balık bitkiler ağaçlar meyve sebze
    Gerisi hikaye
    Özelliklen şu wakit
    Yav rusya sınırı belli olmuycak olan bi tarihe buğday ihracını boşuna kesmiş olabilir mi?
    Deli gibi para ilazım
    İhraç ürünün gaz silah buğday
    Birinden feragat ediyon
    Eksik kalsın diyon
    Yani eski Sovyet ülkelerinede ne ona ne kimseye vermiyon
    Gilead mış şirket ama muhtemel eski ebola ilacını ittircekler millete. Keh

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    küçük mağazalarda bu olabilir,ancak örneğin
    LCW de hafta sonunu gözümde canlandırıyorum çok zor
    kiyafet olayi en son dusunecegimiz sey olmali..
    keza tatil konusuda..

ortada buyuk bir gercek var ki vakalarin % 70 + si istanbulda.
    ve istanbulda toplu tasima ( metrobus ) denen bir gercek var.

eger ki bu viruse care bulunmazsa,onceden gecirmis vakalarin 2. kez gecirme olasiligi dogruysa bizi cok zor gunler bekliyor demektir.

gormuyor musunuz 40 kisi cenazeye katiliyor hepsi korona pozitif.bu kadar bulasici bir hastaligi NORMAL istanbul gibi yasamaya calisirsak bu hastaligin yayilmama ihtimali yok.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    kiyafet olayi en son dusunecegimiz sey olmali..
    keza tatil konusuda..

ortada buyuk bir gercek var ki vakalarin % 70 + si istanbulda.
    ve istanbulda toplu tasima ( metrobus ) denen bir gercek var.

eger ki bu viruse care bulunmazsa,onceden gecirmis vakalarin 2. kez gecirme olasiligi dogruysa bizi cok zor gunler bekliyor demektir.

gormuyor musunuz 40 kisi cenazeye katiliyor hepsi korona pozitif.bu kadar bulasici bir hastaligi NORMAL istanbul gibi yasamaya calisirsak bu hastaligin yayilmama ihtimali yok.
    Normalleşme için yazmıştım. Hatta sizede reel sektörde durum ne diye sormuştum. Üretici olduğunuzu biliyorum.
    Ben cenazeden değil. Cenaze sonrasında taziye ve kuran okunurken bulaşma olduğunu düşünüyorum. Kapalı alan ve çok sayıda kişinin bulunduğu yerlerde tehlike artıyor.

O egeli ben değilim

7. bu virusun subatta martta dunyaya yayildigina inanmiyorum

https://www.dailymail.co.uk/sport/sp...s-January.html

tanidigim onca kisi 40 + derece atesli hastalik gecirdi
    kendi cocugumda 41 derece olctuk.belki de bu kadar medyayay yayilmasaydi insanlar normal bir hastalik gibi gecirecekti.

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

İstanbul’da toplu ulaşıma çözümüm .

1) Memurlar 06:30-15:00

2) Öğrenciler 08:00-16:00

3) Bankalar 09:30 - 18:00

4) İşçiler 10:30 - 20:00

5) Avm ler 12:00 -23:00

Nasıl olur mantıklı değil mi sizce de

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sayfa 265/1000 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri