Originally Posted by Webster Ooooo 3 oldu bile Simdi arkasindan bak dur Hocam webster arkadasimiz dersi kaynatmaya çalışıyoooor
Şu durumda 1.80 ve 1.95e alış yazarız 2.10 yazamayız çünkü hisse 2.05de işlem görüyor Originally Posted by regal1 evet doğrudur
Originally Posted by YapraksızYonca Hocam webster arkadasimiz dersi kaynatmaya çalışıyoooor Ben evde calistim geldim Bilerek yapiyorum 🤭🤭🤭
Originally Posted by Tasarrufcu Şu durumda 1.80 ve 1.95e alış yazarız 2.10 yazamayız çünkü hisse 2.05de işlem görüyor Kendinize gelin bist suan kapali Ne islem gormesi Regal ne yaptin millette regal 🤭
Originally Posted by Webster Birileri birileriyle sey geciyor Yani maytap Ama kim üstadım bilirsin benim huyum değildir. herkes değerlidir. ben yıllarca istediğim kadar para kazanamıyordum. sonunda sebebini buldum. bütün önyargılarımı aldırdım.
Syn regal boyle olmayacak Zoom uzerinden canli anlatin İsteyen katilsin 🤭🤭
Originally Posted by Tasarrufcu Şu durumda 1.80 ve 1.95e alış yazarız 2.10 yazamayız çünkü hisse 2.05de işlem görüyor niyeki tahta 2,05 e satış taysa siz 2,10 dan alış gönderseniz bile siz 2,05 den alırsınız. öyle değil mi
Originally Posted by Webster Syn regal boyle olmayacak Zoom uzerinden canli anlatin İsteyen katilsin hocam işin sonuna geldik. sanırım. bugünde bu konuda yazalım. son olsun
Forum Rules
Yer İmleri