Sayfa 265/1000 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: Viop LX

herşey gün içinde oluyor bitiyor.. orta uzun vadeli hedefler bizim piyasaya göre değil.

2. Ben 3.44 den beri düşücez diyorum 2.60-2.65 de verdiğim banttı alır sokarım gözünede burada hepsi yazılı senle utanma yok millete havlayana kadar yap bir analiz varmı yok sağ sola yalvar akçay gümüş ne olacak , akçay altın ne olacak , bozkurt bugun ne oluyor hava yağarmı dötün ağrıyor , çıtak şort olurmu zeki müren bizi görürü mü diye dolanıp duran adam bana çıkmş laf sokma derdinde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Şimşek: BIST 50'deki açığa satış yasağını kaldırmayı değerlendiriyoruz -BN/Bloomberg HT
    Sayın medwig sindo ve emlak forum kuralları hiçe sayarak küfürlü yazılar yazıyorlar... buyrun gereğini yapın...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben 3.44 den beri düşücez diyorum 2.60-2.65 de verdiğim banttı alır sokarım gözünede burada hepsi yazılı senle utanma yok millete havlayana kadar yap bir analiz varmı yok sağ sola yalvar akçay gümüş ne olacak , akçay altın ne olacak , bozkurt bugun ne oluyor hava yağarmı dötün ağrıyor , çıtak şort olurmu zeki müren bizi görürü mü diye dolanıp duran adam bana çıkmş laf sokma derdinde
    Boyuna düşecek dedin aylardır düşüyeahh
    Ben laf sokmadım sindoma abi dötüm ağrımıyo
    Hamdım Piştim Yandım

içimizdeki siyonistler diye burada milleti itham edersen.. 10 katını alırsın .

önce bunu kafa bi sok. yoksa sokarlar burada. !! tokatımın gülü

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ya adam karga gibi sürekli düşecek diye diye endeks gidiyor... arkadaşları etkiliyor...
    Önce adam olmayı öğren sen bunu kime yazdın bunu yazana kadar sana bir lafım var mı.
    gelsin medvig ben nıck bırakır giderim ama bana birisi burada veya dışarda ateş ediyorsa öldürücek tokatlı beni başkalarıyla karıştırma benimle hasımlık yapacaksan delikanlı gibi yap her tarafın oynamadan bu iftirayı bu hakareti kime yaptınki sana cvp verdim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Boyuna düşecek dedin aylardır düşüyeahh
    Ben laf sokmadım sindoma abi dötüm ağrımıyo
    dötün ağrıyan sana soran sen değilsin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Ben sizin aranızı yapayım,seans bitti kavgaya gerek yok.
    Kalp kırmaya değmez, hayat çok kısa
    Kazanan haklıdır.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 265/1000 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •