Sayfa 265/709 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 5669 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kafede oturmanın da artık bir bedeli var

Başta İstanbul olmak üzere bazı üniversite kentlerindeki kafeler pes dedirten bir uygulamayla gündeme geldi. Sipariş vermeyen müşteri artık masa ücreti ödüyor. 20 ila 50 TL arasında değişen bu ücrete ise tepki çok.
    Kaynak : Türkiye

Kafeler: burası artık söğüt gölgesi değil....
    Amerikada 50 yildir olan uygulama daha yeni gelmis

Hic sasmaz Amerikada ne varsa Turkiyeye mutlaka geliyor gec geliyor ama mutlaka geliyor.

Amerikanin buyuk sehirlerinde merkez bolgedeki lokantalarda 20 yada 30 simdi unuttum siparis vermek zorundasiniz. Eger vermezseniz otomatik siz sormadan fisi masaya koyuyorlar.

Turkiyede ateizm yayildikca ki hizla yayiliyor daha cok Amerikaya benzeyecegiz. Ama sorun surada millet olarak ateizme bayiliyoruz. Oyle tatli oyle zevkliki. Oysaki Islam diyince insanlar suratini eksitiyor.

Neden acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bu daha ilginç, Bodrum'da geçen yıl lahmacun 950 gaymeydi, bu sene 1.500 gayme yaparlar her halde, şikayet etsek ne olacak acaba?
    iyide lux mekanlar nasil sikayet edilebilirki? Adam gitmis denize sifir araziye lokanta kondurmus. Adamin sabit maliyeti ile dagin basindaki lokantanin sabit maliyeti ayni degilki.

Serbest piyasa ekonomisinde fiyat kontrolu olmaz. Isteyen istedigi fiyata satabilmeli. Fiyat kontrolu gibi sacma bir sey olamaz

Ayrica Bodrumda atiyorum 500 tane lahmacuncu var. 3-5 tanesi pahali diye kontrol getirmek yine sacma. 2 sokak otede 3 kurusa satiyorlar oraya git.

Bu herifte var bir lalelik nerden girmiş nereye gitmiş neyi nereye bağlamış gene
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Amerikada 50 yildir olan uygulama daha yeni gelmis

Hic sasmaz Amerikada ne varsa Turkiyeye mutlaka geliyor gec geliyor ama mutlaka geliyor.

Amerikanin buyuk sehirlerinde merkez bolgedeki lokantalarda 20 yada 30 simdi unuttum siparis vermek zorundasiniz. Eger vermezseniz otomatik siz sormadan fisi masaya koyuyorlar.

Turkiyede ateizm yayildikca ki hizla yayiliyor daha cok Amerikaya benzeyecegiz. Ama sorun surada millet olarak ateizme bayiliyoruz. Oyle tatli oyle zevkliki. Oysaki Islam diyince insanlar suratini eksitiyor.

Neden acaba?

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu gonualıntopçuda aynı bokun sarısı çıktı
    Tombul parnak vakası gonyalı topçu olacaktı.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hiç sorma başkan. Alparslan Türkeş in yol arkadaşlarından olan hocam ve arkadaşları da Ünal Karamana vermiş moralleri çok bozuk. Bundan sonra iyi parti yrp Zafer saadet adaylarını iyi seçmeli seçmenlerini ikna etmek çok zor olacak. Ben ümit Özdağ içerdeyken akp liler Zafer partisinden parayla çok aday sokarlar diye düşünüyorum.
    Sağın ıldum olası kaypaklık konusunda bir alışkanlığı var 1960 dan beri hiç değişmedi değişmeside mümkün değil.
    Bu saydığın partiler.istediklerini aday göstersinler
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sağın ıldum olası kaypaklık konusunda bir alışkanlığı var 1960 dan beri hiç değişmedi değişmeside mümkün değil.
    Bu saydığın partiler.istediklerini aday göstersinler
    Bu normalde geçmezdi damat buna çok büyük kazık attı ve baya incitti bunu. Bu Tunceli de kaçak av yapmış oradan yakaladılar bunu. Biraz yüklü ceza yazdılar ondan sonra döndü. Sizden Hulki var teğmen var sizden de geçiyor yeter ki menfaat olsun. Karakteri şeref vs olmayanlar her zaman döner. Meral abladan kurtulduk. Bundan sonra akp MHP tabanından oy alacak parti lazım bu saadet olur yrp olur anahtar iyi zafer olur. En iyi durumda olan zafer ümit Özdağ içerdeyken paraylan akp çok adam sokar diye iddia ediyorum.

8. Yandıkça alevlenir büyürsün dediler, yandık, kül olduk, ne gelen var ne giden.

Sayfa 265/709 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •