Sayfa 265/548 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,113 - 2,120 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    1.1 milyar usd şirket değerinden mali yükümlülükler düştükten sonra 890 Milyon usd üzerinden anlaşılmış. Aradaki 210 milyon usd lik fark axel springer grubuna dogan tv holding 'in %7 sı için tanınan 170 milyon eur luk geri alım garantisi olabilirmi.

Sonuçta medya grubu satılıyor dogan tv holdingin % 7 si dogan holdingte kalmaz. Bununda bedeli 170 milyon eur. Buda yaklaşık 210 milyon usd yapıyor. Şirketlerin borçları satış bedelinden düşülmez. Ona göre fiyat belirlenir. Benim tahminim şirketlerin borçlarından değil axel springer firmasına ödenecek 170 milyon eur düşürülüyor satış bedelinden. Bu dogan holdingin kullandığı bir kredi aslında teminata dogan tv holding hissesi verilmiş. Protokole bir madde yazılıp bu % 7 lık pay ilerde demirören grubuna aktarılacaktır.
    Geçen hafta axel springer açıklamıştı 2022 ye kadar opsiyon vadelerinde 170 milyon EUR karsiliginda dogan tv holding hisselerini dogan holdinge geri verecegini. Doğanda bugun olmayan ancak ilerde alacagi %7 payın demirören grubuna maliyeti 170 milyon EUR. Bunun yükümlülüğünü toplam satış bedelinden düşüyorlar sanırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    http://kurumsal.dogangazetecilik.com...%B1%202017.pdf

Çarşamba günü yapılacak GK maddelerinin beklenen ve bilinen karpayı dağıtılması hariç 13. maddesi(sayfa10) dışında olağandışı bir gündem maddesi göremedim. Dolayısıyla yapılacak GK da şirketin gelecek dönemle ilgili herhangi bir karar alması sürpriz olur.

13. madde de şirket tahvili, varant vs borçlanma araçları çıkartılmasından bahsediyor ki belki eskiler bu konuyu daha iyi bilirler. Süregelen rutin bir madde de olabilir..

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    http://kurumsal.dogangazetecilik.com...%B1%202017.pdf

Çarşamba günü yapılacak GK maddelerinin beklenen ve bilinen karpayı dağıtılması hariç 13. maddesi(sayfa10) dışında olağandışı bir gündem maddesi göremedim. Dolayısıyla yapılacak GK da şirketin gelecek dönemle ilgili herhangi bir karar alması sürpriz olur.

13. madde de şirket tahvili, varant vs borçlanma araçları çıkartılmasından bahsediyor ki belki eskiler bu konuyu daha iyi bilirler. Süregelen rutin bir madde de olabilir..
    Bende biraz baktım pek kayda değer bir gündem maddesi yok yani en azından satış vs. ile ilgili birşey yok ..

4. Çok güzel araştıran yazan çizen arkadaşlar var Allah razı olsun ama bir gerçekte var
    hisse cuma günü 4.67 görüp 4.24 kapadı
    bugün 4.40 görüp 3.85 kapadı bunu bana açıklayabilecek olan var mı?

Genel kuruluda kasadaki para temettü olarak dağıtılır, şu kadar olur bu kadar olur, olması lazım...
    bunlar tamamen bizim temenni ve hayallerimiz..

Valla sırf buradaki bilgili araştırmacı ve hissede uzun zamandır olan arkadaşların ve dönen muhabbetin hatrına zarar edip satmadım hisseyi, küçük bir pişmanlık yok mu var ama büyükte bir umut var..!

Umarım boş çıkmaz..!
    Çünkü ”umudunu kaybedenin başka kaybedeceği kalmaz”..!

5.  Alıntı Originally Posted by cifr Yazıyı Oku
    Çok güzel araştıran yazan çizen arkadaşlar var Allah razı olsun ama bir gerçekte var

Genel kuruluda kasadaki para temettü olarak dağıtılır, şu kadar olur bu kadar olur, olması lazım...

Valla sırf buradaki bilgili araştırmacı ve hissede uzun zamandır olan arkadaşların ve dönen muhabbetin hatrına zarar edip satmadım hisseyi, küçük bir pişmanlık yok mu var ama büyükte bir umut var..!

Umarım boş çıkmaz..!
    Çünkü â€umudunu kaybedenin başka kaybedeceği kalmazâ€..!
    2 -3 hafta önce de 2.70 lerden başlayıp 4.80 lere çıkıp 2.80 e geri düşmüştü. Çıkarken alınan lotların düşerken 10 da 1 i bile satılmadı. Bin takla attılar. 4.64 'den 3.85 e düşüren her kimse size mal satmak için değil sizin malınızı almak için uğraşıyor. Bu hareketleri gördükçe beklentim dahada çoğalıyor. Bugün kalanları iyi topladılar. Garanti neredeyse tek alıcıydı. Haberi görüp 2 günde %100 kazanmak için girenler büyük resmi görmeden anlık kararlarla hisselerini satıyorlar bunları toplamak güzel tabi. Medya grubu satıldı fiyatı belli göstergeler ortada teknik işlerin bitmesini müteakip yakında haber gelir. O güne kadar oyun devam eder.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by cifr Yazıyı Oku
    Çok güzel araştıran yazan çizen arkadaşlar var Allah razı olsun ama bir gerçekte var

Umarım boş çıkmaz..!
    Çünkü â€umudunu kaybedenin başka kaybedeceği kalmazâ€..!
    Kapalı seansa 3.94 gibi girdi ancak biraz da oransal olarak en çok düşenler listesinde yer alan dobur %-15,91 ve hürgaz%-9,41'a oransal olarak yaklaştırabilmek için zorlama bir satışla direkt 3,85 i hedeflediler. Zira o anlarda dgzte %7 eksideydi ve en çok düşen 10 hissenin dışında ve grup şirketlerinden ayrı takılıyordu
    (başka ihtimallerde var tabii kredili satışı vs.gibi bu olasılıklardan biridir sadece)

Nihayetinde kapanışlara bakanlara bak dohol haric butun bağlı şirketleri çakıldı havası oluşturmak istemiş olabilirler.

Kapanış öncesi benim 3,90 a yazdığım ek alımım dahi 3,85 den gelmiş. düşünün artık..Korktum mu? çooook korktum. Yarın yine korkutmalarını bekliycem

7.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Kapalı seansa 3.94 gibi girdi ancak biraz da oransal olarak en çok düşenler listesinde yer alan dobur %-15,91 ve hürgaz%-9,41'a oransal olarak yaklaştırabilmek için zorlama bir satışla direkt 3,85 i hedeflediler. Zira o anlarda dgzte %7 eksideydi ve en çok düşen 10 hissenin dışında ve grup şirketlerinden ayrı takılıyordu
    (başka ihtimallerde var tabii kredili satışı vs.gibi bu olasılıklardan biridir sadece)

Nihayetinde kapanışlara bakanlara bak dohol haric butun bağlı şirketleri çakıldı havası oluşturmak istemiş olabilirler.

Kapanış öncesi benim 3,90 a yazdığım ek alımım dahi 3,85 den gelmiş. düşünün artık..Korktum mu? çooook korktum. Yarın yine korkutmalarını bekliycem
    Aynen katılıyorum.... 3.85-0.30 temettü =3.55.... her düşüş defter değerinden biraz daha uzaklaştırıyor....DGZTE de her düşüş benim için fırsat olur, ama çok, ama az...

Asla yatırım tavsiyesi değildir

8. DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş.
    YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN

Şirketimiz'in 1 Ocak 2017 – 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurul'u, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00'de Burhaniye Mahallesi, Kısıklı Caddesi, No:65 34676 Üsküdar/ İstanbul adresinde toplanacaktır. Olağan Genel Kurul Çağrı İlan Metni 6 Mart 2018 tarihli TTSG'de yayınlanacak olup; ayrıca yazımız ekinde verilmektedir.

Ekler
    1- Genel Kurul Bilgilendirme dökümanı
    2- Olağan Genel Kurul Çağrı İlan Metni
    3- Finansal Rapor
    4- Faaliyet Raporu
    5- Yönetim Kurulu Kar Dağıtım Teklifi
    6- Kar payı Dağıtım Tablosu

Saygılarımızla,

DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş.
    YÖNETİM KURULU

Sayfa 265/548 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315365 ... SonSon

Yer İmleri