Sayfa 266/652 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by abcd Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bence Genpaz ın hisse satışı artık bitti!
    Nereden mi çıkarıyorum bu kanaatimi;
    Son bildirimlerin onlarcasına bakın, sattığı lot miktarları hep, düz rakam veya yuvarlanmış rakamlar.
    Ama bugün 197.234 satıyor. ve arkasından yazarak ekliyor şirketteki payım % 7.
    Yani şu ana kadar şirketteki payları hep küsürat olarak bakiye bildirimi yaparken, bugün % 7,00 sınırında olması için bilinçli olarak 197.234 satmış, neden 200 bin değil.
    Basit bir yaklaşım ama inanmak istediğim bir çıkarım bu tahmin.
    Belki de bir şeylere sarılmak ve teselli bulmak için kendimi zorladım:-)
    Zaman gösterecek ama bence artık Genpaz satmayacak.
    Kaldı ki, günlük hacmin içinde satılan miktar sembolik zaten.
    Herkese sabırlı günler...
    Sanmiyorum. Daha once de yaptilar bunu. Yine satarlar. Cok buyuk yatirim yapiyolar demek ki.

2.  Alıntı Originally Posted by Hakican Yazıyı Oku
    Bazı patronlar hisse ve şirket ufak olsun benim olsun derler bu adamda böyle biri yıllardır aynı fiyatlarda git gel yapıyor.inşallah insafa gelirde bizleri utandırır
    Hep beraber patronlara sımsıkı sarilalim sevgimizi görünce belki insafa gelirler 🙂🙂

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Günlük ve genel takas atabilecek bir arkadaş var mı?

5. Aile yine Karaman babanın kapısına dayandı , ne olur ne olur yeter bizde gösümüzü gere gere Gentaş firmamız var demek istiyoruz. Neden bunu yapıyorsun. Niye bu işlence bırak geçelim 75 i kırlarara ovalara güneşli günler bizim olsun yeter artık şu anadola bindiğimiz bizde binelim mersoya.

6. kapıdan il ben giriyim 1 lotumla

7.  Alıntı Originally Posted by dinazor Yazıyı Oku
    Aile yine Karaman babanın kapısına dayandı , ne olur ne olur yeter bizde gösümüzü gere gere Gentaş firmamız var demek istiyoruz. Neden bunu yapıyorsun. Niye bu işlence bırak geçelim 75 i kırlarara ovalara güneşli günler bizim olsun yeter artık şu anadola bindiğimiz bizde binelim mersoya.
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. jet almasi lazim bu beklemeye

Sayfa 266/652 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •