Al bendende okadar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu hisseyi toplamak icin en az 7 üzerine getirip 7 ile 9 arası %90 toplarlar. Sonra da kazanmaları icin 15 liralara götürmeliler,
Su durumda şirket yonetim8ne bakınca buma imkan yok , ancak bir babayiğit kumar gibi düşünüp dediğin gibi çıkartabilir. Yoksa çok çok çok zor.
beni en çok üzen nokta....2010 yılında 5-6 tane hisseye karar verdim....egeen-ccola-aselsn-ttrakt-mrshal-gubrf.....içlerinden artmayanı seçmişim bu düşündükçe üzüyor.....egeen 35 kat....ccola 5 kat....aselsn 15 kat....mrshal 10 kat....ttrak 8 kat...gubrf yerinde....geriye dönüp baktığımda şaşıyorum şansızlığa....
Ortak malı ky yatırımcıya iyi kitlediler kabul edelim dolandırıldık
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar mal bende cok Bi habere bakar yarın fosfat yatırımı yapıyoruz koza altın madenini aldık biz işleticez deseler Çifli rakamlar rahat görülür
Ortak bendede ereğli thy hektaş vardı bu tezek yüzünden hepsini sattım salak gibi yüzde yüz gübredeyim yıllarca bekliyorum ama bende senin gibi inatçıyım çifthaneyi görmeden satmam
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok doğru söylemişsin ky çoğunluk maliyet 7 tl üzeri.....babayiğit çıkar mı doğan grubunda bir haber çıktı 2 günde hisseler tavan tavan gidiyor...buna benzer bir süpriz haber bizide götürür.....somut birşey olmadan beklemek pek mantıklı değil ama bekliyoruz maliyetten kaynaklı...
Yer İmleri