Genel yönetim gideri demedim, yönetim kurulu üyelerinin ücretlerini nasıl buluyorsun dedim, bu kafayla anca izci olursun zaten isim tam oturmuş. Dikkat et; Tut getirden tut götüre dönerse sakat olur , ne olursan ol önce saygılı ol.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
dün böyle bir yorumda bulunmuştum...dün işlem hacmi 3,7 milyon tl oldu...bu gün ise işlem hacmi neredeyse dip yapmış görünüyor...şu saate kadar sadece 235 bin tl dir....bu işlem hacmi gün sonuna kadar 2 milyon tl ve altı bir işlem hacmini işaret ediyor...yani bu gün hisse ben burada dip yaptım diyor...bu tür durumlarda hisse çok da fazla yerinde duramayarak biraz da sert alış tepkileri geliştirme potansiyeli taşıyor...
şu anda işlem hacmi düşük olmasına rağmen 2,59-60 fiyatı ile artıdadır...yani artık son günlerde satanların daha aşağıdan yerine koyma şansları neredeyse yok gibi...buda ileriki saatlerde hisseye beklediğim bir alış dalgasını getirebilme potansiyeli taşıyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
söylediklerin mantığa uygundur dostum..söylediklerinin altını dolduruyorsun...geçmiş röportajlara baktığımızda şirketin gerçekten de yeni bir yapılanmaya girdiğini görüyoruz...bu yapılanma ile kar artışı da sağlanmış...söylediklerin şu an için hayal gibi görünebilir ama hayal kurmasını bilmeyen de bence kazanmasını bilemez...gelecek bilançolar birbirini teyit edecek şekilde gelirse ve her yıl hedeflenen artışlar yakalanırsa bu söylediğin rakamlar neden olmasın ???
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
5 yıllık hedefini şirket kendisi açıklamış. Şahsım olarak bu hedefe 5 yılda, yıllara yaygın nasıl ulaşabilir, onu tespit etmeye çalıştım. Altını çizerek tekrar belirtmek istiyorum. Bu hedefe ulaşmak mümkün. Çünkü finansal borçları yok kadar az. Zaten şirket yapamayacağını niye açıklasın. Boş kapasitesi, ciroyu arttırmaya çok uygun. Ama satar, ama fason yapar. Üretime fit vaziyette.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
değerli dostum keşkem bu paylaşımı yapmasaydınız...bu paylaşım tahrik edici mahiyettedir..biraz da insanları hor görme anlamı çıkarılabilir...topiğin ortamını bozabilir bir paylaşımdır...bizler topiklerde cevap yazarken çok anlayışlı olmamız lazım..eleştirilere veya sorulara makul cevaplar vermemiz lazım....
burası sonuçta topik burada güzel paylaşımlar yapıldıkça güzelleşiyor buraları...burada hala birbirimizden bir çok şey öğreniyoruz...biz ky ların tek dayanağı bu tür topikler ve sabrımızdır...
umarım ky lar olarak kendi aramızda tartışmadan daha güzel bir ortam yaratırız...
Sn.thugz2gether özür dilerim. Bir tane takılma hakkın var. Sonrasına söz veremem. İntihar filan etmedin değil mi.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri