Sayfa 266/673 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by muhammet0178 Yazıyı Oku
    Kağıdın banisi sizmisiniz?

varsa özel bir durum özelden mesajınızı bekleriz
    keşke o günleri de görebilsek cümlesini söyleyecek kadar gücümüz olsa kardeşim

2. İnşallah yarını bekler bir daha devre keserse kredili ve acıkcı yasağı gelir.

Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    keşke o günleri de görebilsek cümlesini söyleyecek kadar gücümüz olsa kardeşim
    Eyvallah hocam

Kademeler çok çok sığ, fiili dolaşımda hepi topu 3,5 milyon kağıdı var, 4 tl den hesaplasanız 14 trilyona fiili dolaşımdaki tüm malını alabiliyorsunuz, ondan sonra ver elini uzay

Nasıl gözden kaçmış böyle bir kağıt, mal varlığı vs de baya sağlam baya dolu dolu hani, faaliyet raporunu inceledim defter değeri 20 küsürler çıkıyor rapora göre.

Zamanında kent var aslan var diyoduk, sığ kağıtlardı, bu onlardan da sığ, şirket deseki 60 milyon euro ve üzeri bir rakama sattım dese 1 hafta tavan kapatacak potansiyeli var.

Ekşın olsun diye biraz aldım, inşallah haber de çok bekletmezlerde, kaç aydır bunalıp daraldığımız borsa da biraz ekşın yaşarız yeniden
    Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4. semsiye formasyonu pompalaniyor...ytd.

Ağustos ayında almanyadaki bu avm nin sahibi olan şirketin yüzde 4,88 hissesini 3,5 milyon euro ya almışlar, yani bu şirketin değeri 71 milyon euro çıkıyor ve bu şirketin yüzde 73 ü srvgy nin, hakkatten hem çok ilginç hem de çok varlıklı bir şirketmiş, nasıl gözden kaçmış hayret...
    Yazdıklarım SPK Mevzuatı ve diğer yasal mevzuat gereği hiçbir şekilde Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by captadil Yazıyı Oku
    semsiye formasyonu pompalaniyor...ytd.
    Kastınız ben isem, benim yazdığımda 3,20 lerde idi, şuan da 3,21 ve bunun neresi nasıl pompalama oluyor?

Üstelik 3,5 milyon lot hissesi var, 2-3 bin alayım derken 3-5 kademe kalkıyor, çok sığ diye de zaten yazmışım,

Hangi foruma gidip 2-3 kelam yazsam hemen birileri hisse pazarlıyorlar vs bıdı bıdı başlıyor.

Peki o zaman şirket avm yi 70 milyon euro ya sattım derse sizinki ne olacak peki? Mal sattırmak mı?

7. galipmi bulaştı buna.... bu sinpaşçıların...

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    galipmi bulaştı buna.... bu sinpaşçıların...
    Galibin böyle sığ bir tahtaya gireceğini sanmıyorum.

gördüğü zirveden yani 4 ten dönme noktası teknik olarak 3,20 lere tekabül ediyor, haber beklentili olduğu için 3,10 lara kadar da esnemesi sıkıntı olmaz. Ama buralardan artık dönmesi lazım, en kötü ihtimal buralarda yataya bağlayıp haberi buralarda karşılaması gerekiyor.

Bakalım ne yapacaklar

Sayfa 266/673 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •