Sayfa 266/267 İlkİlk ... 166216256264265266267 SonSon
Arama sonucu : 2130 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: MEGAP - Mega Polietilen

1.  Alıntı Originally Posted by Filip Yazıyı Oku
    Nakit akışının önemini anlıyoruz. konkordato ilan eden bir firma için cirolar iyi .borç alacak dengesinin oluşması zaman alacak.ben batacağını düşünmüyorum.Lazım olmayan unutulacak bir sermaye ile alıp ilerde temelcilere satılabilir.
    Bu bilanco 6 aylik. Yani şirket henuz konkordato ilan etmemisti bu rakamlar kaydedilirken.

Konkordato 3.ceyreğin yarisinda yani 19 Ağustosta ilan edildi. Muhtemel etkilerini bu çeyrekte gorecegiz.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Haklısınız. 3. Çeyrek görürüz neler olmuş.burada malım yok sedece merak ediyorum.çok konuşuldu bu konkordato meselesi buraya yazan pek olmadı.

3. https://www.sozcu.com.tr/mahkeme-kar...iginde-p106664

4. Hisse net forumları ölmüş gördüğüm kadarıyla. İlgileneni varsa bu benim takip ettiğim grafik...

4.60-4.80 arası ilk hedefim. Olur, olmaz, bilemem...

Dil aslandır, yatar eşikte...

5. Genel kurula katilmayi dusunen varsa bende katilmayi düşünüyorum bir aksilik olmazsa.

26 Aralik ta.

6. Suriye pazarının açılması Güneydoğu'daki şirketlere yarayacak ama en çok buna yarayacak gibi. 2025 efsane olabilir riskini göze alabilene...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

7. Megap ( Mega polietilen köpük sanayi ve ticaret a.ş. ) ve Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Ygyo ) kısa süre önce konkordato ilan etti. Peki kredi derecelendirme şirketleri bu durumu öngördü mü ? Kredi notlarına bu durumu ne zaman yansıttı . Kredi derecelendirme şirketlerinin verdikleri notlarda 7 ve 12 gün sonra konkordato ilanı duyulan iki şirkette konkordato öncesi verilen notlar akıllarda soru işaretleri oluşturuyor. Kredi derecelendirme notlarını ve iki şirketin konkordatoya gidiş sürecinde bu notlarda ki değişimleri videomuz da inceliyoruz :

https://www.youtube.com/watch?v=nimUsmUHdhY

İyi seyirler.

8.  Alıntı Originally Posted by Bombalar Yazıyı Oku
    Megap ( Mega polietilen köpük sanayi ve ticaret a.ş. ) ve Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( Ygyo ) kısa süre önce konkordato ilan etti. Peki kredi derecelendirme şirketleri bu durumu öngördü mü ? Kredi notlarına bu durumu ne zaman yansıttı . Kredi derecelendirme şirketlerinin verdikleri notlarda 7 ve 12 gün sonra konkordato ilanı duyulan iki şirkette konkordato öncesi verilen notlar akıllarda soru işaretleri oluşturuyor. Kredi derecelendirme notlarını ve iki şirketin konkordatoya gidiş sürecinde bu notlarda ki değişimleri videomuz da inceliyoruz :

https://www.youtube.com/watch?v=nimUsmUHdhY

İyi seyirler.
    Megap ta konkordatodan once kredi notu düşürüldü ve raporda uyarı yapıldı.

Ygyo da bu olmadı.

Sayfa 266/267 İlkİlk ... 166216256264265266267 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •