Sayfa 266/1001 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,121 - 2,128 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,561
    dow, grafiğinde görüldüğü üzere alt çizginin kırılmasıyla yaşanan tepki yükselişini sonuna çok yakınız esas ciddi düşüşleri başlamasına az kaldı

2. Açlık sınırı AKP li yıllarda 5.25 kat arttı

Uzun zamandır istihdamda yaşanan düşüşün, yakın gelecekte de devam edeceği görülüyor. ManpowerGroup'un güncel İstihdama Genel Bakış Araştırması da bu durumu teyit ediyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-artti-1745502

3. yok kurtarıcı yok ikinci Atatürk falan. Ne oluyoruz rasyonel düşünce yoksunu gökhan ve onun hissiyatına kapılanlar ...
    madem öyle , sığ pragmatist bakış açısına indirivereyim ben de o halde : adam bildiğin trivago ekrem çıktı , rıza baba ...
    oldu mu aldın mı cevabını...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

4.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    yok kurtarıcı yok ikinci Atatürk falan. Ne oluyoruz rasyonel düşünce yoksunu gökhan ve onun hissiyatına kapılanlar ...
    madem öyle , sığ pragmatist bakış açısına indirivereyim ben de o halde : adam bildiğin trivago ekrem çıktı , rıza baba ...
    oldu mu aldın mı cevabını...
    Hamza Kardes, ben inan hic birsey anlamiyorum yazdiklarindan.

Rica etsem, Bilal'e anlatir gibi anlatsan.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Hamza Kardes, ben inan hic birsey anlamiyorum yazdiklarindan.

Rica etsem, Bilal'e anlatir gibi anlatsan.
    kıymetli dostum insan kardeşim o nasıl söz ... kendinizi özdeşleştirdiğiniz algı seviyesine inebilmenin dayanılmaz hazzı olsa olsa mazoşist bir arzunun tezahürü olabilir.
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

6.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kıymetli dostum insan kardeşim o nasıl söz ... kendinizi özdeşleştirdiğiniz algı seviyesine inebilmenin dayanılmaz hazzı olsa olsa mazoşist bir arzunun tezahürü olabilir.
    Bak ya..!

Anlayan varmi ?

7. gene mi olmadı ?

8.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    gene mi olmadı ?
    Yuff olsun bana.

Bir de kucukken, annem beni zeki bakisli oglum diye severdi.

Sayfa 266/1001 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316366766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •