20,xx liraya deðmesi gerekiyor bu ay içinde...
Lakin hisse hiç oralý bile deðil...
20,xx liraya deðmesi gerekiyor bu ay içinde...
Lakin hisse hiç oralý bile deðil...
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Sorun bakalým kurulda 160 milyon parayý ne yapacaksýnýz diye. Banka da tutmak için beklenmeyecek herqlde
Nerde ulann 160 milyon nakit para ! RTALB in 2021 yýlý bilancosuna göre yani son donem bilancosunda aciklanan 160 milyon nakit ve benzeri parayý ne yapacaksýnýz? Bankaya yatýrmak için mi bize kar dagitmiyorsunuz. Hesap verin ulann... kurulda bunu sorun 160 milyon parayý kime vereceksiniz ?
Utanmaz reziller . Daha dün borsaya giren anatolia rekor temettü veriyor. Bu srfsizlerde mevcut parayý vermiyor. Adamlar hem hisse fiyatýný arzdan sonra % 50 primlendirdi. Bu srfsizdw hem hisse fiatini düþürdü hemde temettü vermiyor. Utanmazlar.
Kurulda sorulacak tek soru, kasadaki parayý temettü vermeyip ne yapacaksýnýz.
Anatolia Taný þirketinin kamuoyuna yapmýþ olduðu açýklamada yatýrýmcýlarýna kar payý daðýtacaðýný bildirdi. Borsada Yeni olan bu þirket yatýrýmcýsýna ne kadar kar payý daðýtacak? Anatolia Taný’dan yatýrýmcýsýný sevindirecek büyük adým!
Nakit temettü dagitan sirketlerin PD i ne kadar? Rta nin da temettü vermemesi bu sartlar altinda bu bilanco ile gayet normal bence. Benim yerime o parayý duzgunce yonetmeleri temettu vermesinden daha iyi olacaktir.
Angen temettü verecekmis. 2.77 brut net 2.5 tl. Nasil etkilicek bakalim hisse fiyatini.
Temettu yatirimina da hic ýsýnamadým. Hem temettu aliyosun hem vergi veriyorsun. Hemde hisse fiyati temettü oraninda dusuyor. Ne anladim ben bu iþten.
.
Yer Ýmleri