Sayfa 267/814 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. bu arada şti yine kapalı telefona cevap veren yok

2. Başvuru olmadıktan sonra tele baksa ne olacak. Evraklar hazır bekliyoruz mu diyecek. Evrak hazırlmak için bekle hazırlanır bekle basvuru yapacak gene bekle... Biz basvuruyu bugun yarın sonraki gün sonraki hafta bekleye duralım. Keyifleri yerine gelirse artık kacıncı beklediğimiz gün basvuru gelir bilnmez... Ytd...

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. haber düştü

4. KAP: TRNSK [ ] TRANSTÜRK HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/638265
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2017-11-01
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yok
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Yönetim Kurulumuz Şirket Merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları oybirliği ile karar altına almıştır.

1- 6362 sayılı TTK'nun 376'ıncı maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin fon çıkışı gerektirmeyen sermaye azaltımı başlıklı 19. uncu maddesi kapsamında; Şirketimizin 31.12.2016 tarihli bağımsız denetimden geçmiş ve genel kurulca onaylanmış yıllık finansal tablolarında yer alan 110.540.093,00 TL tutarındaki geçmiş yıl zararlarının 16.623.283,90 TL 'lik kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılmasını teminen, Şirket sermayesinin 25.623.283,90 TL'den 9.000.000,00 TL'ye pay sayısının azaltılması yöntemiyle azaltılmasına; azaltılan tutarın geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesine ve sermayenin eş anlı olarak 9.000.000,00 TL bedelli artırım ile 18.000.000,00 TL'ye artırılmasına,

2- Artırılan 9.000.000,00 TL'lik sermayeyi temsil eden payların hamiline olarak ihracına; ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına; yeni pay alma haklarının nominal değerden kullandırılmasına;

3- Yeni pay alma haklarının kullanım süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine; yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların 2 (iki) iş günü süreyle Borsa İstanbul A.Ş'de nominal bedelin altında olmamak kaydıyla Borsa'da oluşan fiyat üzerinden Borsa'da satılmasına,

4- Yapılacak sermaye artımında IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş'nin yeni pay alma hakkına tekabül edecek kısmının, IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş tarafından sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmasının öncesinde Şirketimizin banka hesabına transfer edilecek 7.300.000,00 TL tutarındaki nakitten mahsup edilmesine,

5- Şirketimiz esas sözleşmesinin 9,11 ve 29. maddeleri uyarınca pay sahipliği hakları sağlamaksızın Şirketin dağıtılabilir karından %5'i oranında kar payı alma hakkı bulunan 100 adet nama yazılı kurucu intifa senedinin; söz konusu senetlerin kurumsal yönetim ilkeleri ile örtüşmemesi ve 6102 sayılı TTK'nun halka açılacak şirketlerde kurucu intifa senedinin kaldırılmasına ilişkin menfaatler dengesinin kurulmasına yönelik hükmü çerçevesinde bedelsiz olarak iptali suretiyle kaldırılmasını teminen esas sözleşmesinin 11. maddesinin iptaline; 9. ve 29. maddelerinin tadiline,

6- Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli ön izinlerin alınmasını takiben,sermaye azaltımı ve arttırımı ile esas sözleşme değişiklik teklifinin Genel Kurul tasvibine sunulmasına ve işbu sermaye azaltım ve eşanlı artırım işlemleri kapsamında gerekli tüm işlemlerin gerçekleştirilmesi ve izinlerin alınmasına;

karar verilmiştir.

5. evet haber düştü
    arkadaşların yorumlarını alalım.
    sermayeyi nasıl attırdığını yorumlayacak arkadaşlar varsa dinleyelim

6. Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
    İmza
    1HÜSEYİN URAL AKÜZÜMYKBTRANSTÜRK HOLDİNG A.Ş.01.11.2017 10:49:33
    Özet Bilgi
    Sermaye azaltımı ile eş zamanlı olarak Sermaye Arttırımı hakkında.
    İlgili Şirketler
    []
    İlgili Fonlar
    []
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    Yok

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    Yönetim Kurulumuz Şirket Merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları oybirliği ile karar altına almıştır.

1- 6362 sayılı TTK'nun 376'ıncı maddesi ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin fon çıkışı gerektirmeyen sermaye azaltımı başlıklı 19. uncu maddesi kapsamında; Şirketimizin 31.12.2016 tarihli bağımsız denetimden geçmiş ve genel kurulca onaylanmış yıllık finansal tablolarında yer alan 110.540.093,00 TL tutarındaki geçmiş yıl zararlarının 16.623.283,90 TL 'lik kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılmasını teminen, Şirket sermayesinin 25.623.283,90 TL'den 9.000.000,00 TL'ye pay sayısının azaltılması yöntemiyle azaltılmasına; azaltılan tutarın geçmiş yıl zararlarına mahsup edilmesine ve sermayenin eş anlı olarak 9.000.000,00 TL bedelli artırım ile 18.000.000,00 TL'ye artırılmasına,

2- Artırılan 9.000.000,00 TL'lik sermayeyi temsil eden payların hamiline olarak ihracına; ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına; yeni pay alma haklarının nominal değerden kullandırılmasına;

3- Yeni pay alma haklarının kullanım süresinin 15 (onbeş) gün olarak belirlenmesine; yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan payların 2 (iki) iş günü süreyle Borsa İstanbul A.Ş'de nominal bedelin altında olmamak kaydıyla Borsa'da oluşan fiyat üzerinden Borsa'da satılmasına,

4- Yapılacak sermaye artımında IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş'nin yeni pay alma hakkına tekabül edecek kısmının, IG Ventures Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş tarafından sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmasının öncesinde Şirketimizin banka hesabına transfer edilecek 7.300.000,00 TL tutarındaki nakitten mahsup edilmesine,

5- Şirketimiz esas sözleşmesinin 9,11 ve 29. maddeleri uyarınca pay sahipliği hakları sağlamaksızın Şirketin dağıtılabilir karından %5'i oranında kar payı alma hakkı bulunan 100 adet nama yazılı kurucu intifa senedinin; söz konusu senetlerin kurumsal yönetim ilkeleri ile örtüşmemesi ve 6102 sayılı TTK'nun halka açılacak şirketlerde kurucu intifa senedinin kaldırılmasına ilişkin menfaatler dengesinin kurulmasına yönelik hükmü çerçevesinde bedelsiz olarak iptali suretiyle kaldırılmasını teminen esas sözleşmesinin 11. maddesinin iptaline; 9. ve 29. maddelerinin tadiline,

6- Sermaye Piyasası Kurulu ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli ön izinlerin alınmasını takiben,sermaye azaltımı ve arttırımı ile esas sözleşme değişiklik teklifinin Genel Kurul tasvibine sunulmasına ve işbu sermaye azaltım ve eşanlı artırım işlemleri kapsamında gerekli tüm işlemlerin gerçekleştirilmesi ve izinlerin alınmasına;

karar verilmiştir.

7. evet gelsin yorumlar
    şükür ya

8. Ayak oyunlarına ve beklemeye devam baş vurduk baş vuracağız spk onayladı onaylamadı birde bedelli çıkardılar . Hadi hayırlısı

Yatırım yapmak için tavsiye DEĞİLDİR .

Sayfa 267/814 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •