Sayfa 267/1001 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Hadi iyi uykular uyumadan evvel tahlil edin ha
    Primary key
    Sözcükleri yaziyom alt alta rüya esnasında taranacak :
    İktisat prensipleri
    Patent ve şirketler
    Taper tahfil docland usa
    Enflasyon yüzde on, yüzde 1
    Sayın enki. Güzel sual ve bnm fakir cevap, Moruk

AB içinde Almanya'nın borç verip, malını satması yada üretimden gelen gücüyle zengin olması ayrı bir konu..zaten o konu da sorun yok..ancak benim esas bahsetmek istediğim , tahvil alımları sayesinde ortaya çıkan parasal genleşmenin etkisi..yani Almanya'nın bu etki sayesinde daha da ısınıyor olması ve bu ülkede enflasyon oranının ciddi bir artışa girebileceği..ancak örneğin İtalya'da aynı enflasyon etkisinin görülmemesi..zaten İtalya vb. güney ülkelerinde de aynı etkiler görülmüş olsa, tahvil alımlarını çok uzatmadan keserler..

Kısaca tahvil alımları devam etse Almanya ciddi bir enflasyonla yüz yüze kalabilecek..tam tersi tahvil alımları kesilse , bu sefer İtalya topu dikecek..bu işlerden çıkış nasıl sağlanacak, sorun bu?

Neyse izlemeye devam edelim..herkese iyi geceler..

3. Merkezin rezervleri ile grafikleri yan yana koyunca ....
    http://www.bloomberght.com/haberler/...r-dolara-cikti

4.  Alıntı Originally Posted by muratmilan Yazıyı Oku
    Ruhuna değil bir dakika ebediyen saygıda dursak yerindedir..

5. Bence demeden önce almışlar şimdi verirler.
    http://www.bloomberght.com/haberler/...r-dolara-cikti

6. YTD. GÜLE GÜLE.

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    "O baliklar ki denizin içindedir, denizi bilmezler" gibi olmuş....

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    AB içinde Almanya'nın borç verip, malını satması yada üretimden gelen gücüyle zengin olması ayrı bir konu..zaten o konu da sorun yok..ancak benim esas bahsetmek istediğim , tahvil alımları sayesinde ortaya çıkan parasal genleşmenin etkisi..yani Almanya'nın bu etki sayesinde daha da ısınıyor olması ve bu ülkede enflasyon oranının ciddi bir artışa girebileceği..ancak örneğin İtalya'da aynı enflasyon etkisinin görülmemesi..zaten İtalya vb. güney ülkelerinde de aynı etkiler görülmüş olsa, tahvil alımlarını çok uzatmadan keserler..

Kısaca tahvil alımları devam etse Almanya ciddi bir enflasyonla yüz yüze kalabilecek..tam tersi tahvil alımları kesilse , bu sefer İtalya topu dikecek..bu işlerden çıkış nasıl sağlanacak, sorun bu?

Neyse izlemeye devam edelim..herkese iyi geceler..
    Zate sanayisini 3-5 yıla kalmaz Toprakları dışına tam taşır
    Enflasyonis ortamda üretim imalatta yoksa no problem her halukarda
    Stokculuk, stoktan satış = Enflasyonis ortamda maks kar getiren iş ise
    Onu da yapar orda birileri
    Halk ta uf puf eder konu Münazara kapanır
    Ha bu enflasyon illa farazi bel bukcekse de
    Onu italya ispanya Yunan kanburu üstüne yikmazlar
    Alırlar önce birliğe sen ben gibi Yurdum yerlerini veyahut Ukrayna yi yada ikisi beraber
    Sonrada onlara (yeni heveslilere) yıkıp tahfili. Taperde etmezler, birliği dagitirkene sana dağa fazla hasar verdittirip, öyle gocururler Zannimca
    Yoksa mevcut ahvalde halk orda enflasyon belasını cekmesin deye italyayi harcayamaz canim alaman eğer sual bu minvalde ise enki bey
    Yapsa yapsa önce corbayi iyice sulandirip öyle döker mazgaldan asagiya ya. Ben olsam öyle denerdim. Bu tabi ki hiçbi sekilde Temenni filanda asla olamazda. Adamların ecb de ne data Setler vardır ya biz burda on yıl dusunsek akıl fikir edemezuk

Sayfa 267/1001 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •