yanlız ben kızla konuştuğumda işlerin 1. çeyrekten daha iyi olduğu kanaati edinmedim bilesiniz.
yanlız ben kızla konuştuğumda işlerin 1. çeyrekten daha iyi olduğu kanaati edinmedim bilesiniz.
ben kaçıyorum biraz diğer başlıklara bakayım müsaadenizle.
ihraçat % 25 yukarıda beklentim var benim
iç pazarda en fazla %15 düşüş vardır y-t-d
lakin 3 ç te iç ve dış pazar bakımından şuan gecen senenin aynı dönemine göre
% 10yüz milyon üzerindeyiz
çünkü gecen sene tamamen durmuştu fabrikay-t-d
ama daha 3ç satın alınmasına var sahi
belkide şimdiden 3ç alanda vardır
hayırlı geceler
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
kafam karışıyor zaten, 395/405 rakamı için, kümülatif olsa satışlar berbat, 2. çeyrek olsa 1. çeyreğe göre süper ama bana göre değil bir garip durum( bu da satılan ürün çeşidiyle alakalı yanlış bilmiyorsam, can yeni tesis, dap eski 16/1 e göre rakamın benim hesabımdaki kadar iyileşmemesinin sebebi can satmış olmamız artık tesbit edilmiştir durum, olumsuz bir durum yok puzzle'nin parçaları oturdu yerine). bütün tesbitlerime rağmen firma küllerinden doğduğu için kesinlikle beklemem gerekiyor.
bilmukabele........
1 milyon ton dap ediyor 450. milyon dolar, neden benim 2 milyar üzeri rakamları düşündüğmü bilmem anlatabildim mi? artık Öyle bir beklentim yok. UNUTUN VE AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN. BEKLEMEYE DEVAM DEMEYECEĞİM SAĞIM SOLUM BELLİ OLMUYOR BENİM.
Ya abi bi şey diyecem kızmak yok ama
yok neden kızayım ki söyle
abi sen zaten 1. çeyrek satışını beğenmiyon
eeeee
2. çeyrek satışı neden 400 mn. olmasın ki? ben seni heç annamıyom
Bak haklı olma payın yok değil, boynuz kulağı geçermiş boşuna söylenmemiş
çok ça dap satmışsak olur.
Abi senin benlen topiği okuyanlarında senlen işi var ha, buldular yitirmezlerse( bizde deyimdir)
bak kardeşim şu mırmır kabaca 400 mn ciro diyorya onu baz aldığımda
kümülatif (6 aylık satış yani) ise 2.çeyrek satış rakamı 130 mn civarı demek, bu berbat dediğim şey 1. çeyrek satışının yarı dan fazla altında demek ki, bu dışardan çıplak gözle fabrikayı seyreden sıradan bir vatandaş tarafından bile farkedilir vah vah der hemde, onca ihracat varken mi?
e şimdi mırmır diyorki ihracat %25 fazladır ilk çeyrekten, iç pazarda da maximum %15 daralma ön görüyor, kamyonlar tırlar eksik olmuyor kapıdan
bu söylenenlere göre 400 rakamı hiç bir yere oturmuyor
son tahlilde rakamı söyleyen kişi yanlış bilgi vermiştir diyorum, yalan demiyorum.
1. çeyrek kadar ciro bekliyorum mırmırın söylediklerinden yola çıktığımda artık.
eğer satışların içinde dap ağırlıkta ise 400mn rakamı tek çeyreğe oturmaması için sebep yok.
Son düzenleme : kitapci34; Bugün saat: 05:52.
Yer İmleri