bugün yeni dipe yapmasını bekliyordum hazır aylık dolar hakkkımızı satmıştık sattığımla kaldım.
yeni dip yapmadan veya 2.70 geçmeden bende ilave alım yapmam.
taşıma maliyetini düşüreyim bari.![]()
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
ben de aranızdayım.
Son düzenleme : martind; 03-09-2018 saat: 18:53.
Benim analizlerde eğer yükseliş olursa da ilk hedef 2.03 görünüyor ..Son 2 saattir endeksi izliyorum da sanki bir toparlanma gayreti içinde görüntüsü veriyor gibi...Ancak yanıltıcı olup olmadığına dövizdeki 6.63 kritik seviyesndeki durumuna bakacağız. bu seviyelerde kalmaya devam eder ve yeni bir çıkış dalgası başlarsa avucumuzu yalarız..bu sefer USD hedef 7.30 olur. Bu hafta sonu USD kapanışı ve endeks seviyesi kapanış önemli..
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
USD de yaşanacak yeni bir çıkış dalgası bu sefer tüm algıları bozar ve piyasa fena bozulur. endeks analizinde 78-79xxx seviyeleri görürüz görünğüyor USD iniş çıkışla 7.30 a oturur ve borsa ancak kasım aralık-Ocakta tepki ile belki 120xxx leri bütün kağıtlar ucuzlamış olarak görür.
Eldekilerin kıymetini eldeyken bil, yittikten ve bittikten sonra zaten anlayacaksın. M.S 2001-Karya
Ben kararımı 12 Eylüle kadar yukarıdaki analizlerim doğrultusunda vereceğim ful nakite de dönebilirim
ykbnk ve ekgyo bunca hisse senedi arasında bulmuşum ...
Yer İmleri