Sayfa 267/884 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. Bir süredir VESBE taşıyan biri olarak ben şahsen ümitliyim. Herkesin kendine göre kullandığı temel veya teknik argümanlar vardır.
    benim yöntemim 3 vakte kadar güzel şeyler olabilceğini söylüyor özellikle ekim ayı önemli ve 10 gün içinde trend agresif olarak yukarı dönebilir. ama yinede tahta sahibi bilir tabikide neler olabileceğini (bu yazdıklarım asla bir yatırım tavsiyesi değildir teknik bilgi paylaşımıdır).
    Bilim ve sanat, itibar görmediği toplumları terkeder. ( İbn-i Sina )

2.  Alıntı Originally Posted by Volkanika Yazıyı Oku
    Sanki tahta yapıcı Erdoğan ın istiyorsa çıkartacak biraz dediğini okudu, endeks e rağmen işte meydan diyor.

[emoji2]
    Açıkçası gelen bilanço ve hareketten sonra buraları göreceğini hiç beklemiyordum. O yüzden bu fiyatlardan tekrar girmem için fırsat oldu bana.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. ben gercekten anlamıyorum. düşürüpte ne anlıyor. alan yok satan yok

4. Hisselerin %90 küsürü kendinde kimi dökecek :D traderların bile masrafı çıkmıyordur bu satışlardan yeminle. Ama kademeli almak güzel şey. 9.40 altına gelirse ki getiremez bana kaptırır.
    Hissede halk var mı zaten belli de ben yine de sosyal medyayı kullanırım bunu anlamak için. Investing, twitter, burası falan hakkında en az goygoy dönen şirket neredeyse.

5. yoksa biz kendi kendimize mi avunuyoruz
    hisse ortaya bırakılmış yüzüne bakan yok modunda.pozitif ortamda eksi de negatif ortamda biraz hareketli bugün ne oldu da yerlerde sürünüyor belli değil bilen yok
    hergün faiz farkını yiyoruz
    biz hayal ve boş umutlarda mı yüzüyoruz acaba anlamadım gitti

6.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    yoksa biz kendi kendimize mi avunuyoruz
    hisse ortaya bırakılmış yüzüne bakan yok modunda.pozitif ortamda eksi de negatif ortamda biraz hareketli bugün ne oldu da yerlerde sürünüyor belli değil bilen yok
    hergün faiz farkını yiyoruz
    biz hayal ve boş umutlarda mı yüzüyoruz acaba anlamadım gitti
    Sayın 6.sense oyle olsa , bir kaç defa 12 den dönermiydi. Bunlar ky nin yapabileceği hareketler değil

7. Dün gedik aldığını verdi. Ekledim heybeye 1350 lot daha

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. bir şirket bu kadar karlı ve istikrarlı olup hergün düşebilirmi. spk ne iş yapıyorki

Sayfa 267/884 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •