Sayfa 267/540 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by ayıboğa Yazıyı Oku
    Teknik analizler daima geçmiş fiyat hareketlerine bakarak ileriyi görmeye çalışırsa da, her analist aynı verilerle aynı sonuca varacağından kimse para kazanamaz.

Önemli olan analizlerde görülmeyenleri görebilmektir ki bu da temel analizle olur.
    Temel analiz, diğer sistematik olan ve olmayan risk unsurlarıyla birlikte değerlendirildiğinde sonuca götürebilir yatırımcıyı veya analisti.

Eğer bir de şirket özelinde olası beklenmeyen bir yeni proje veya ciro, kar arttırıcı gelişmeler de saptanmışsa, işte Temel analiz burada daha sağlam al verir bu durumu teknik analistler göremeyeceğinden Temel analiz yöntemleri yatırımcılarca iyi bilinmelidir.

Beklentili hisselerde keriz silkelemelerine dikkat edilmelidir.
    temel analiz dediğiniz de şu anda 9. ay ve öncesine bakmakta.ayrıca temel analizle olsa muhasebeciler zengin olurdu borsadan(kaba benzetme ile).proje ıvır zıvırı da en son küçük yatırımcı öğrenir.ve karşınızda her zaman sizin paranızı almak isteyen patron veya görevli spek var.örneğin ben bir şirketin iç olaylarını büyük oranda biliyorum.fakat 3 adet çok büyük haberden hiç birini göndermedi borsaya.şikayetimi yaptım gerekli merciye.cevap hangi basın haberini referans gösterdiğim.yani önce avantacı biri yazacak avanta alamazsa.sonra devlet kurumu şirkete soracak benim şikayetimle doğrumu diye.velhasıl işimiz fala kalmış.o da teknik analiz.yanına birazda temel olsun sentez yapalım. yapan var mı var.

2. Bende sizin gibi düşünüyordum mali müşavir bir arkadaş vardı.o da borsayla ilgileniyordu.onunla muhabbet ettiğimde şu gerçeği gördüm onun benden daha az bildiğini.cunku ben 2 senede ondan çok fazla kazanmistim.hicbiri de spekülatif kağıt değil idi.biri yatasti.biri kronttu.peki ben ondan daha fazla bilgimmi var hayır.ama hesap ve geleceği görme bende vardı.ulusoyda da çok büyük bir gelecek var inşallah.bu benim görüşüm

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by trumbler1 Yazıyı Oku
    Bende sizin gibi düşünüyordum mali müşavir bir arkadaş vardı.o da borsayla ilgileniyordu.onunla muhabbet ettiğimde şu gerçeği gördüm onun benden daha az bildiğini.cunku ben 2 senede ondan çok fazla kazanmistim.hicbiri de spekülatif kağıt değil idi.biri yatasti.biri kronttu.peki ben ondan daha fazla bilgimmi var hayır.ama hesap ve geleceği görme bende vardı.ulusoyda da çok büyük bir gelecek var inşallah.bu benim görüşüm

İkisi de iyi örnek yataş ve kront ama patronları bizimkinin yanında zemzemle yıkanmış gibi Ulusoy geleceğinden şüphe yok lakin aylardan beri oynanan takas oyunlarına dikkat.
    İşi özü hissemiz de gelecek var ama kimse iki örnekteki gibi beklentiye girmesin.
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İkisi de iyi örnek yataş ve kront ama patronları bizimkinin yanında zemzemle yıkanmış gibi Ulusoy geleceğinden şüphe yok lakin aylardan beri oynanan takas oyunlarına dikkat.
    İşi özü hissemiz de gelecek var ama kimse iki örnekteki gibi beklentiye girmesin.
    Benimde tek korkum patron ama bundan sonra olmayacağını düşünüyorum.isler bazen ters gidebilir.halka arzdan sonra düşme nedenide budur diye düşünüyorum.iyi yönden düşünüyorum.Allah yatasin sahiplerini korusun.cok durustler.bunlarda belki tövbe etmişlerdir[emoji23]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON GÜN
    3 hissse seçin bir yıl yarışalım
    bu sene belki sizin hissenizin senesi
    alalım tahminlerinizi.
    MUTLU YILLAR YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Gelecek vaat ediyoruz bunun için er yada geç sermaye arttırma kararı alacaklar ama hemen olacak diye bisi yok

asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

7. Sermayesi eksiye düşmüş spor hisseleri kadar sağlam duramıyor malesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Hisseyi elinde bol miktar da tutan aç gözlü lavuk lar her fırsatta hisseyi tepetaklak yapmayı kendine görev Belle mis hadi ver aşağı mallarını bizde alalım yedek akçe lerle sanma artık küçük yatirimci da hemen korkup satacak

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 267/540 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •