Sayfa 267/987 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    şubatta martta tüm bunlar haloldu diyelim...seçimi ne zaman yapacak..15 gün sonra diyemez..en az 60-90 gün..aday adayları belirlenecek...onların arasından adaylar belirlencek..aday bürokratlar görevlerinden istifa edecek..bu aday listeleri ysk ya gidecek..ysk bunları inceleyecek...vsvs en az 60-90 gün..şubat martta hadi secim dedi .haziranda secim olacak...diyelim..hazirana kadar ülkeye taze döviz girişi yok aksine çıkış var..turizm sezon haziranda başlıyor turizm etkisi ile dövize baskı anca temmuzda başlar..o zamana kadar 3 kez fed görecegiz enazında 1 faiz artışı gelmiş olur o zamana kadar tapering te sonlanmış olur...yani kurların ateşinin en yukseldigi dönem olur o dönem...şimdi alınan yuksek zamların..alım gücünün düştügünün net görüldügü bir dönem olur...şimdi millet seviniyor yuksek zam aldıkları için ama haziranda alınan zamlar unutulur ..aksine alım gücü düştügü için alınan zammın hikaye oldugu ortaya çıkar ...şimdi olsaydı secim ok derdim ..ama şimdi yada asla ...ben asladan yana oyumu kullanıyorum...:
    2018 de de seçime böyle gittik abi. Kur o vakit gördüğü zirvelerdeydi. Seçimden sonra olan oldu zaten 7 ler geldi. Şahsi fikrim elbette. 2023 Haziranında ekonomi daha iyi olacak, bu zamları yeniden verebilecek, USD bugünden ya da 2022 Haziranın dan aşağı olacaksa beklemeliler elbette.

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Koronavirus’ds hem Delta hem de Omicron'un özelliklerini taşıyan yeni bir varyant daha ortaya çıktı. Dünyaya korku salan ve "çifte varyant" olarak anılan Delmicron'un son derece bulaşıcı ve şiddetli semptomlara neden olma potansiyeli olduğu düşünülüyor./ CnnTurk
    Bu işi bütün dünya ekonomisini bitirinceye kadar uzatacak galiba bu ********ler.

3. TR10Y....24,13...faizler düşüyo(?)

BDDK ; Durmuş Yılmaz, Güldem Atabay, Burhanettin Bulut, Emin Çapa ve Selçuk Geçer hakkında Bankacılık Kanunu 74. Madde'ye aykırılıktan suç duyurusunda bulundu. / Yeni Şafak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TR 10 yıllık tahvil faizi 24.13% ile rekor seviyede

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Koronavirus’ds hem Delta hem de Omicron'un özelliklerini taşıyan yeni bir varyant daha ortaya çıktı. Dünyaya korku salan ve "çifte varyant" olarak anılan Delmicron'un son derece bulaşıcı ve şiddetli semptomlara neden olma potansiyeli olduğu düşünülüyor./ CnnTurk
    bu da nerden çıktı şimdi....

7. Bu ekonomiyle Haziran 2023'e kadar gidilemez. Cumhurbaşkanının adaylık durumu için de erken seçim olmak zorunda. Şu anki durumunun ne kadar sürdürebileceği az çok hesaplanmıştır. Erken seçim kararı almak da uzun sürmüyor. Kararı alıp 60.günü takip eden ilk pazar seçim yapılır. Yani 15 Ocak 2022'de Meclis en az 360 Mv. ile erken seçim yapılması için olumlu yönde oy kullandı. Ardından 48 saat için Resmi Gazete'de yayımlanır. Yayım tarihi de 16 Ocak olsun. 20 Mart 2022 Pazar seçim günüdür. Kanunen bu şekilde. Uzun lafın kısası, 15 Ocak'ta erken seçim kararı ile 20 Mart tarihinde seçim yapılabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by poohdini Yazıyı Oku
    Bu ekonomiyle Haziran 2023'e kadar gidilemez. Cumhurbaşkanının adaylık durumu için de erken seçim olmak zorunda. Şu anki durumunun ne kadar sürdürebileceği az çok hesaplanmıştır. Erken seçim kararı almak da uzun sürmüyor. Kararı alıp 60.günü takip eden ilk pazar seçim yapılır. Yani 15 Ocak 2022'de Meclis en az 360 Mv. ile erken seçim yapılması için olumlu yönde oy kullandı. Ardından 48 saat için Resmi Gazete'de yayımlanır. Yayım tarihi de 16 Ocak olsun. 20 Mart 2022 Pazar seçim günüdür. Kanunen bu şekilde. Uzun lafın kısası, 15 Ocak'ta erken seçim kararı ile 20 Mart tarihinde seçim yapılabilir.
    Öyle panik olmaz mı ?
    Seneye bu zamanlar iyi
    Bi de mevcut değişmez inş.
    Birazda dalgalı havada
    İdare etsinler gemiyi

Sayfa 267/987 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz