Sayfa 267/1001 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. https://www.dunya.com/ekonomi/1-mily...-haberi-646293

Bu konu da önemli. Burada kısa süre içerisinde bu vergi istisnasından faydalanmak için geçiş olması durumunda dolarda bir düşüş yaşanabilir. Bu durumda borsa yine türbülansa girebilir. Eğer $ düşerse ve endeks dolar bazlı pahalı kalırsa yabancı satışı gelebileceğini düşünüyorum. Bu arada dolar düşse bile bunun geçici olacağını bir kaç hafta içinde toparlanacağını düşünüyorum ama arada yabancılar bunu fırsat olarak kullanabilir.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2. Mesai başladı arkadaşlar
    Benim de mesai başladı

3. pgsus şubat vade hâlâ spotun altında.
    arbitraj fırsatı devam ediyor.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

4. Bankalar öncülüğünde bir yükseliş bekliyorum
    Bu hafta banka bilancoları var
    sadece bugün bir sakatlık olurmu bilmiyorum

kafada bir pozitif
    iki negatif durum var
    pozitif olan
    bizm şirketler çok iyi ve çok karlı
    negatif olan
    büyük para çıkıyor gibime geliyor
    vede yurt dışının durumu

5. Açılalı 1 saat olmuş..Yazan çizen yok..
    Hafta sonu daha çok goy goy dönmüş..

Milleti her iki yönde de biçti galiba..

6.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/ekonomi/1-mily...-haberi-646293

Bu konu da önemli. Burada kısa süre içerisinde bu vergi istisnasından faydalanmak için geçiş olması durumunda dolarda bir düşüş yaşanabilir. Bu durumda borsa yine türbülansa girebilir. Eğer $ düşerse ve endeks dolar bazlı pahalı kalırsa yabancı satışı gelebileceğini düşünüyorum. Bu arada dolar düşse bile bunun geçici olacağını bir kaç hafta içinde toparlanacağını düşünüyorum ama arada yabancılar bunu fırsat olarak kullanabilir.
    Bunun ilk ayağı yani dolar tarafındaki senaryo çalışmaya başladı bence. Endekse daha sıçramadı ama düşüş büyürse sıçrayabilir
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Bunun ilk ayağı yani dolar tarafındaki senaryo çalışmaya başladı bence. Endekse daha sıçramadı ama düşüş büyürse sıçrayabilir
    Önce 13,30 altı günlük kapanışı görmek lazım. Orada bir el sürekli oyuna giriyor. Bakalım girecek mi girmeyecek mi?

Sayfa 267/1001 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •