Son ceyrekte kur %30 artti. Is Bankasinin yavrulari guzel karlar aciklayacaklardir.
Son ceyrekte kur %30 artti. Is Bankasinin yavrulari guzel karlar aciklayacaklardir.
24/7 YK
26/7 Ak
27/7 Garan
9/8 Vakif
Beklenen bilanco tarihleri.
https://www.youtube.com/watch?v=UYt_WagigJA
Dün seans sonu devre kestiniz ya gerçekten çok korktum. Noooolur bir daha yapmayın.
Önce niyet iyi olacak birilerine kin nefret haset besleyenlerin işi rast gitmez.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 19-07-2023 saat: 18:25.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Hasta misin be sen? Yeter artik git isine bulasma.
Hukumetle ilgili elestirilerimi sikayet edip edip susturmaya calisirken bir bakalim neler olmus.
1. Iftira attin... iftirani ispatladim. 2 kere.
2. Yalan soyledin... yalanini ispatladim. 2 kere.
3. Yarim yamalak bildiginle koydugum veriye diklendin... yerine oturdun, hem de admin onunde. 2 kere.
4. Hadsizlige basladin... adminden herkezin onunde azar isittin ceza yedin. 2 kere.
5. Sinsi sinsi hukumetin yaptiklarini aklamaya calisiyordun... ne oldugunu herkes gordu.
6. Ben oyum ben buyum onu bilirim bunu tutturum edalarina girdin; yaz tahtaya mallarini kendine ne faydan olmus gorelim dedik... culsuz oldugunu gorduk. 2 kere.
Degdi mi?
Hem amacina erisemedin, hem rezil oldum, hem de ustune ustluk butun yazilarimi simdi oturup seve seve okuyorsun ve OKUYACAKSIN. Seve seve. Ilk bulasan hukumetci sark kurnazi degilsin.
Yazdigin butun sacmaliklara dogrusunu koyarim, ama bunu yapmak icin once zirvalarini okumak gerekir. Onu da yapmam, yeterincesini yukarda yaptim.
Su anda yapmaya calistigini da soyleyeyim. Devamli hakkimda zirvalayip, at silah pusat ana avrat girmeme sebep olup forumdan attirmak. Bosuna ugrasma, yazacagim birsey yok, sozlu yapiliyor.
Yazilarimi carpitip, soylemedigimi soylemis gibi lanse edip kendini kaale aldirtmaya calismak da nedir.
Aynisini TREND'e de yaptin, senelerce adama ithamda bulundun kaale almayinca. Kiskancligindan topige gelmesine bile engel olmaya calistin. Bir kere kaale alip cevap verdi diye cark etmeni, yani ithamlarinin bos oldugunu saskinlikla izledim. Uzak dur lutfen. Gercekten tiksiniyorum ve bloklusun 1 seneden fazla, ama hakkimda karalamalarina da izin vermeyecegim artik. Yeter artik, sosyopatin tekine cattik.
Isc 10.50
Isc 12.4028-05-2023, 18:34 #1526
ben genel bir ralli bekliyorum.
02-06-2023, 10:00 #1636
Mini ralli beklentimiz gerceklesti. Ben verdim, en son tavana, ya da bugun fiyati kac olursa olsun satacagim biraz biraktim. Sizlere kolay gelsin. Mehmet Bey'e de tesekkur ederim.28-05-2023, 22:00 #1536
hiperenflasyon olan yerde hicbir zaman hisse senetlerinde parani koruyamazsin.Birsey tutturma zorunlulugum yok, piyasayi ceviren ben degilim. Secim ustune bunlari yazdigima daha 1.5 ay olmus.28-05-2023, 20:52 #1533
Is Bankasi ozelinde ise... biliyorsun siyasi baski artacak Ata'nin mirasi ile ilgili. Ben uzunda acikcasi bankalarin en kotu performans gostereni olacagini dusunuyorum.
1) Ralli olmus mu olmus.
2) 60 sentten, 58 sentte satmisim en son mallarimi, kagit 49 sente inmis mi inmis.
3) Bankalarin en kotu perforamansini gostermis mi gostermis.
4) Millet enflasyondan agliyor forumda, hiperenflasyon notunu bile gecmis miyim, gecmisim.
5) Kur yine devalue olmus, milletin parasi pul olmus mu, olmus.
Kuyruk acindan camur atmaya calisiyorsun. Neyine camur atilabilir bunun?
Adam kendi yalan dunyasinda harmanlayip yazdigimi carpitip millete stop olun dedigimi soyluyor. Oyle birsey demek benim ne haddim, ne de stilim. Benim bir ton ortagim var bu hisselerde, gitsin onlar kazansin, hisselerin gitmesini niye istemeyeyim. Ben gunahimi artik bu ulkede tutmam demisim kendim son mallarimi vermisim. Allahtan. Yoksa yine paramiz p.c olacakti.
Nasil bir seye cattik artik. Foruma yazsam nasil oldugunu, forum kurallarini ihlali birak, ABD'de bile ceza unsuru olur muhtemelen.
Dun iyiydi de bugun para kaybettik. Sisteme uymak gerekiyor. Haftada 1 islem en fazla. Neyse yatirimcilari kazandi.
![]()
Yer İmleri