Sayfa 267/981 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Sabah sabah Pala tersinden kalkmış. Akşam işi olmadı galiba

2.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sabah sabah Pala tersinden kalkmış. Akşam işi olmadı galiba
    dolar bazlı ucuz değiliz pratik hikaye bitti sonuç görmek istiyor piyasa her yükselişi yabancı çıkış olarak kullanıyor.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Teminat Tamamlama/Margin Call Çağrısında biraz artış olmuş,

4. Cary trader için sabit tutulan dolar ihracat yapan şirketleri olumsuz etkiliyor borsanın hikayesini yazanlar sene başından beri bu programa göre hikaye uyguladılar mesala bu hikaye ile cds aşağı gelecek , derecelendirme kuruluşları not artırımı , gri liste vs ile seneryo london üzerinden yazılmış gözüküyor şimdi bize uzun konulu bir seneryo gerekli bir grup faiz indirimi hikayesini pompalamaya çalışıyor bence yabancı gelecekse swap,açığa satış vs olmadan gelmez hatta öyle büyük bir yabancıya gerekte yok bizim piyasa için borsaya 4-5 milyar dolar gelsin bana göre 4.50-5 gideriz şuanda pahalı ve hikayemiz yok benim gördüğüm bu yüzden belli bant aralığında sistem piyasayı trade ediyor
    FORMASYON AVCISI 53

moody's ülke notundan sonra, banka notlarına da güncelleme getirecek ya, o bir hareketlilik yapabilir.
    Açtığım pozlar beni bağlar, benim aklım bana ancak yetiyor.

6. bu yerli çete de bir alem. yabancı fonları yerli ky sanmış.
    yukarı çekti çekti yabancı gelsin de kafasına çakayım diye. gelen giden olmadı.

7. Agustos ayı bilanço ayı gözüküyor takvimde bana göre tahta bazlı hareket bilançoların çoğu tırt gelir Agustos pozisyon ayarlama ve tahta değişim ayı olur bu ay yan tahta ayı olma ihtimali daha yüksek belli tahtalarda benim seneryomda
    FORMASYON AVCISI 53

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yarın için yorumsuzum şuan
    ama, düzeltmeler çok güdük kalıyor
    hemen bir yerde destek görürlerse, oradan yukarı fıkşırtmanın yolunu buluyorlar bişekil
    bugünde buldu bir bahane

adıda... iş ca tere si

Sayfa 267/981 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317367767 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •