Sayfa 267/278 İlkİlk ... 167217257265266267268269277 ... SonSon
Arama sonucu : 2220 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün bir 2230 beklerdim en az. Olmadı 2154 kapanışa da fit im. Bugünlük Ytd
    Ne 2154 müş, dinleniyor mu ne? Ortamı süzüyor! Açıkcılar sporcular vadeciler vs. Gözlemci tahtacı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Ne taraf ağır basarsa giren çıkan durumuna göre karar verir.
    Çıkanlar için zor bir durum, alsa bir dert almasa bir dert! Alırsa ya düşerse, almazsa ya çıkarsa! Vay be.
    Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Üye sayımızda azalma varken, ziyaretçi sayımız artıyor. Dikkat çekmeyi başardığını düşünüyorum. Düşüşte olsa alıcı bulacağının delaleti bu! Kralll. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dediğin gibi kapanış kötü olmuş orhanozzz abi, herif 2210 u kendine direnc yapıcak ellam

https://youtu.be/iUh8_TJYTTU?si=zEeLpKD6ain3CQu2
    Artık grafikimizde 2210 direnci bikaçgün sonraya belirginleşir. Bakalım desteğimiz neresi olucak
    A şıkkı 2136
    B şıkkı 1974
    C şıkkı 1885
    D şıkkı 1518
    Hamdım Piştim Yandım

5. Yine sinsi hareketlere başladı. Sinsinati. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yine sinsi hareketlere başladı. Sinsinati. Ytd
    Neden sinsinati acaba? Yatırım fonları mı desem, citi mi desem teb mi desem ne desem! İyi topladılar demiyorum ama iyi toplandılar diyorum. Endeks ve bazı hisseler saldı ama buna saldı diyemeyiz. Ha ortama yükselirken sonradan uymuştu ama düşerken başı çekerdi çekmedi.
    Bindirme mi yoksa indirme ile mi meşgul onu da bilemiyoruz. O iki kırmızılı flamadan, bir yeşil mum çıkarmı onu da bilmiyoruz.
    Yok yahu sende tarağı buldun, saçını arama, abartma denilebilir. Olsun desinler düşerken kazanın doğurduğuna inanmayıp, yükselirken doğurduğuna da mı inanmayayım.
    Düşüş olursa da eyvallah ederim. Ytd

7. Yarında böyle dinlenirde kol gibi düşmezse ya o iki kırmızı muma bir küçük kırmızı eklerse yukarıda soğutma çabası olası. Gönül uzun yeşil bir çubuk şişik indikatörlerle çok zor olsa da Tabi bu Petkim her numara var. Her zaman apartta beklemek lazım yeniler için özellikle. Biz eskilere komaz neler görmüşüz der geçeriz. Ytd

8. O ne sinsidir ooo
    Düşürse bi dert düşürmese bi dert
    Misal
    Düşerse, malı elinden kaptıranlar tekrar gemiye biner, ee bizim taktaci senmisin binen diyip bu seferde gemiyi kıç üstüne oturtur.
    Düşsede alsak diye bekleyen mutlaka vardır
    Düşürmese, bu seferde endekis göçüyeahh ya çoğu hisse şır şır ben nereye kadar tutucam bunu deye al sana bi dert daha
    Hadi bakalım taktaci
    Çık işin içinden
    Yanlış anlama, sana kızdığım falan yok
    Sonuçta herkes maliyet düşürme derdinde, koftehour 2 yıldır parayı pula çevirdin burda, sende bizden birisin artık
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 267/278 İlkİlk ... 167217257265266267268269277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •