Analiz Faktoring bilançoyu gönderdi...geçen sene yıllık 7 milyon kar ederken şimdi 6 aylık 6.5 milyon kar etmiş...elbet bir gün faktoringlerede sıra gelecek...ciro artıyor karlılık artıyor....
Analiz Faktoring bilançoyu gönderdi...geçen sene yıllık 7 milyon kar ederken şimdi 6 aylık 6.5 milyon kar etmiş...elbet bir gün faktoringlerede sıra gelecek...ciro artıyor karlılık artıyor....
Tahtadaki şefersizler inletmeye devam yeminini harfiyen uyguluyor hala,
Diğer faktoringlerle arasındaki açtıkları makası kapamamak için ellerinden geleni ardlarına koymuyor,muştlar.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
HİKMET baba bunu sen istedin : ) beni ezmek için kendini harap ediyorsun, 2.30-2.32 yi sana dar ederim haberin olsun : ) paşa paşa kaldığın yerden devam, sen böyle yaparsan ben de böyle yapacağım : )
baba yorgun, ugraştırma beni Hikmetttt : ) 2.31 e girdiğin 31 bin lot alışla süpürürsün birazdan 2.40 üstüne : )
Hikmet kim sn teft34? Tahtadaki oyuncu mu?
G8341 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortam bozulmazda endeks yataya bağlarsa tekrar 2,5X lere atak beklenebilir...
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
tahtanın babası ( ! ) mesajını net veriyor dün ve bugün. dün 2.31 e koydugu 31 bin lotu bugün 2.28 e koydu. 2.30 da da 13 bin lot alışı var bekliyor. buralardan bu malı verirseniz yukarı götürürüm, yoksa siz bilirsiniz. ayagıma fazla dolaşıyorsunuz : ) ( dolaşan benim )..bu baba( ! ) dediğim de bakmayın hep söyleye söyleye dilimde tüy bitti, borsanın diğer normal hani alınan satılan arz ve talepe göre tahtasının oluştuğu hissselere çöken babalardan değil. bu bildiğiniz şam babası. çapsız çupsuz twiterda facebookta insanlarla kavga eden hakaret eden titan saadet zinciri gibi, çok sayıda astsubay polis v.s. kamu görevlisinin paralarını toplamış bir adam..bazen yazdıklarınızı okuyorum, siz direk normal şartlarda bir hissede bir spek ne yaparsa onu bekliyorsunuz, bu tahta ve bu adam normal değil artık bunu kavrayın. yalnız ben matriks de şirket kartını tıkladığımda orda bir net döviz pozisyonu geliyor o pozisyon dogru ise bu tahta çok büyük bir yukarı harekete gebedir. bu baskılama da bundandır. sanki 445 milyon tl karşılığı bir döviz pozisyonu var gibi bir bilgi var orada..geniş bir vaktimde bilançodan bakacağım. bu bilgi dogru ise hakikaten fena..
Yer İmleri