Sayfa 268/672 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1. 30 kasım 2017 ile 17 ocak 2018 tarihleri arasında citibank 16,240,000 lot toplamış..

1.38 alıcı 5.777.000

3. Bir gun 15 milyon hacim yapiyor. Ertesigun 1 milyon civari. Nasil bir hacim farkidir.Bu kadar hacim farkina ragmen hisse fiyatinda oynaklik yok. Benim hesabima gorede ucuz. Yapilmasi planlanan tuzla konut projesinin cok yakininda daha once cinarlibahce projesini yapmis satmis. Kar etmeyecegine inansa neden yapsin. Bu turnkomplex projelerde m kare fiyati 6000 den ucuz olmaz bence. Bu arada mevcut manzara adalar ve inn istanbul satislari ne alemde acaba.

Not: Kendi goruslerim olup. Y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Bir gun 15 milyon hacim yapiyor. Ertesigun 1 milyon civari. Nasil bir hacim farkidir.Bu kadar hacim farkina ragmen hisse fiyatinda oynaklik yok. Benim hesabima gorede ucuz. Yapilmasi planlanan tuzla konut projesinin cok yakininda daha once cinarlibahce projesini yapmis satmis. Kar etmeyecegine inansa neden yapsin. Bu turnkomplex projelerde m kare fiyati 6000 den ucuz olmaz bence. Bu arada mevcut manzara adalar ve inn istanbul satislari ne alemde acaba.

batak olan gyo şirketi 0,35 kuruştan 2,55 liraya gitti..0,700 pirim yaptı..
    çöp seviyesinden işlem gören isgyo yine an itibarı ile çöp seviyesinden işlem görüyor.
    diyecek kelime yok. yönetenlerde bir ayrı aptal, hisselerinin bir kısmını toplasa karlılığı daha da artacak
    daha kuvvetli olacak.. ama aptal diyorum ya kime ne anlatıyorsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Bir gun 15 milyon hacim yapiyor. Ertesigun 1 milyon civari. Nasil bir hacim farkidir.Bu kadar hacim farkina ragmen hisse fiyatinda oynaklik yok. Benim hesabima gorede ucuz. Yapilmasi planlanan tuzla konut projesinin cok yakininda daha once cinarlibahce projesini yapmis satmis. Kar etmeyecegine inansa neden yapsin. Bu turnkomplex projelerde m kare fiyati 6000 den ucuz olmaz bence. Bu arada mevcut manzara adalar ve inn istanbul satislari ne alemde acaba.

Bu inşaatçılar daha gerçeği kabullenemiyorlar. Hala yeni proj başlatıyorlar. Kondurmuyorlar. Salaklar satışları görmüyorlar mı? 3 kez markalı konut almış birisi olarak tövbe ettim, bırak önlerinden geçmiyorum bu markalı konut üreticilerinin. daha çok sürünür bu dallamalar

6.  Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    batak olan gyo şirketi 0,35 kuruştan 2,55 liraya gitti..0,700 pirim yaptı..
    çöp seviyesinden işlem gören isgyo yine an itibarı ile çöp seviyesinden işlem görüyor.
    diyecek kelime yok. yönetenlerde bir ayrı aptal, hisselerinin bir kısmını toplasa karlılığı daha da artacak
    daha kuvvetli olacak.. ama aptal diyorum ya kime ne anlatıyorsun.
    hangI gyo o?

7. Pariste 45 metre kare ozelligi olmayan kucucuk bir daire fiyati 250 bin eurodan basliyor. Metrekaresi yaklasik 5000 euro civari. Turkiyedede m kareye 5000 tl desek. Demekki balon yok. Ulke gelistikce gayrimenkul fiyatlari dolar ve euro bazinda yukari gidecektir. Pariste sehir merkezinde 50 metrekarenin ustunde konut bulamassiniz ve fiyatlar en kotu 250.000 euro. En dusuk kirada 1200 euro civari. Ordada gayrimenkul ucuk kacik yani bence balon yok. Dusse dusse fiyatlar %20 dusse bu sirketi cok etkilemez bence sirf kira geliride bence yeter. Yillik kira geliri 200 milyon. Piyasa degeri 1.250 milyon.Birkac sene icinde 300 milyona cikacak gibi sirf kira getiriside bana yeter.
    Not: Y.t.d.

8.  Alıntı Originally Posted by Abram Yazıyı Oku
    Pariste 45 metre kare ozelligi olmayan kucucuk bir daire fiyati 250 bin eurodan basliyor. Metrekaresi yaklasik 5000 euro civari. Turkiyedede m kareye 5000 tl desek. Demekki balon yok. Ulke gelistikce gayrimenkul fiyatlari dolar ve euro bazinda yukari gidecektir. Pariste sehir merkezinde 50 metrekarenin ustunde konut bulamassiniz ve fiyatlar en kotu 250.000 euro. En dusuk kirada 1200 euro civari. Ordada gayrimenkul ucuk kacik yani bence balon yok. Dusse dusse fiyatlar %20 dusse bu sirketi cok etkilemez bence sirf kira geliride bence yeter. Yillik kira geliri 200 milyon. Piyasa degeri 1.250 milyon.Birkac sene icinde 300 milyona cikacak gibi sirf kira getiriside bana yeter.
    Not: Y.t.d.
    Alıp tutacaksanız iyi bir hisse, günlük al sat yapacaksanız, buradaki spekulatör çok cambaz, para kazandırmaz adama. Tam organize bir ekip, bugün vererek kapattı ya yarın pek fazla bir şey beklemiyorum bu hisseden. Volum artışı da fiktif, kendi aralarında al sat yapıyor, nette fazla işlem yok.

Sayfa 268/672 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •