Sayfa 268/930 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. 1,03 ten temettuye girer düşüncesindeyim.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. gönlüm 1.18 desede

1.08 de benim tahminim..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Olası bir krizde işyat en fazla kaç kuruşa düşebilir? Tahmini olan?

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Şimdi 29 Mart'ta hisse 1.00 lirayken temettüyü alsak hisse 0.82 den işlem görmeye başlayacak biz de temettüyü cebe atacağız sonra beş altı ay 0.80-0.85 bandında oyalanacak sonra ekim kasım gibi tekrar 1.00 lira bandına doğru hareketlenmeye başlayacak bu hisse öyle mi?
    Aynen öyle )))))))))))

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Aynen öyle )))))))))))
    O zaman olası krizde ki minimum fiyat tahmininiz?

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    O zaman olası krizde ki minimum fiyat tahmininiz?
    Kriz dünya kriziyse daha evvel başka forumda yazdım gerçi o forumda beni pek sevmediler ya neyse ))))))))) Amerikan borsalarında satış görürsem bizim borsada hiç bir kağıtda dip tahmini yapmam.Ben 2008 de arçelikte 10 lu rakamlardan yakalanıp kağıdı 1.60 larda görmüş adamım.Sonra bana kızıyor arkadaşlar))))))))))Felaket zamanlarında maalesef akıl mantık gidiyor.Ama herhalde o krizi en rahat göğüsleyecek ilk 3 kağıtdan biri işyattır.

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Eski okuman doğruydu.Millet temettüyü alınca parayı alanlar ve kağıdın doğasını bilenler dalmayacak bekleyecek.Bugünlerde alanlar zararı görüp sıkılıp satacak kağıt 3 5 düşünce millet ağustos eylülde kağıda dönecek artış başlayacak durum bu.Şimdi yukarı götüremez çünkü 19kuruşu açıklayınca ilk gün 1.05 e kadar dalanlar oldu, onlar kafasına malı vurur, bunu bildiğinden yukarı götüremez.Mantıklı mı sence bu teori.
    evet teorin bir spek için yapılması mantıklı gelen bir düşünce. temettü sonrası kaçtan açıcagına bağlı olarak beklemek bencede en iyisi.ama ben yine grafiğe bakarak kendi düşüncemi söyleyeyim.şuan grafıkte ana trendin üst çizgisi 1,05-1,06-civarında / alt çizgi ise 88-89 krş. aralığında buna görede 15 gün gibi bir sürede eklersek grafik üzerine üst bant 1,08-109 / altbant 90-91 civarında gözüküyor,işyatın bu grafık üzerinde hareket ettiğinide düşünerek ,temettü oranı ( 18) - grafik üst bant (1,08 )=90 ( grafikte tam çizgi üzerileri kullanılacak kurgusuyla düşünülmüştür ayrıca 15 günlük bir süre var burada tahmini geleceği nokta baz alınmıştır en fazla 1 krş sapma ihtimali olabilir ) herşeye rağmen bu grafik düşüncesine göre büyük ihtimalle 89-91 aralığı açacağı kesin noktalardır ve ben eger bu noktalardan açarsa hemen zıplarım onuda belirteyim çünki ben grafiğe göre hareket ederim .yanlış anlaşılmasın ben yapıyorum sizde yapın demiyorum bu benim kendi planımdır y.t.d.

Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    evet teorin bir spek için yapılması mantıklı gelen bir düşünce. temettü sonrası kaçtan açıcagına bağlı olarak beklemek bencede en iyisi.ama ben yine grafiğe bakarak kendi düşüncemi söyleyeyim.şuan grafıkte ana trendin üst çizgisi 1,05-1,06-civarında / alt çizgi ise 88-89 krş. aralığında buna görede 15 gün gibi bir sürede eklersek grafik üzerine üst bant 1,08-109 / altbant 90-91 civarında gözüküyor,işyatın bu grafık üzerinde hareket ettiğinide düşünerek ,temettü oranı ( 18) - grafik üst bant (1,08 )=90 ( grafikte tam çizgi üzerileri kullanılacak kurgusuyla düşünülmüştür ayrıca 15 günlük bir süre var burada tahmini geleceği nokta baz alınmıştır en fazla 1 krş sapma ihtimali olabilir ) herşeye rağmen bu grafik düşüncesine göre büyük ihtimalle 89-91 aralığı açacağı kesin noktalardır ve ben eger bu noktalardan açarsa hemen zıplarım onuda belirteyim çünki ben grafiğe göre hareket ederim .yanlış anlaşılmasın ben yapıyorum sizde yapın demiyorum bu benim kendi planımdır y.t.d.
    Kalvin 0.89 dan açarsa zıplarımdan kastın satarım değil mi.

Sayfa 268/930 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •