Sayfa 268/993 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,137 - 2,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    yemek kisiden kisiye degisir ailecek deniz mahsullerini seviyoruz normal evde bile haftanin en az 2 gunu deniz mahsulu olur
    kislari bu rakam 3 e bile cikar
    ben bu sene yunanistani tercih ettim deniz tatili icin gayet de memnun kaldim 10-12 cesit meze 1 kucuk sise alkol 2 porsiyon ahtapot 1 porsiyon T-Tbone 1 levrek izgara 2 porsiyon kalamar izgara ve tatlilar [4 kisi] 100 euro hesap odedim 130 dan daha yuksek hesap hic odemedim yunanistanda
    daha once yazmistim hafta sonu yayla donusunde balik yiyelim dedik 750 gramlik lagos vardi yanina 2 ser adet [toplam 4 adet] keserbas yaptirdim kalamar ve karides tava 1570tl odedim 2 kisi icin kiyaslamasini siz yapin

hersey dahil iyi bir yere gidecek olsan yurtdisindan da rezervasyon yapsan Turkiye den de yapsan fiyat farketmiyor zaten kalbur ustu otellere booking yada buna benzer yerlerden rezervasyon yapma imkani yok

yunanda patiseri ye girdim maksat tadlarina bakmak bir ondan bir sundan derken kocaman bir tabagi full doldurdum kasada sok oldum dolu tabak icin istenen 3 euro 4 kisi bitiremedik o tabagi

bir kac parca esyaya baktik bebek odalarina koyulan telsiz kamera ayni marka ayni urun turkiyede 3000 tl yunandan 40 euroya aldim
    Bebek arabasi turkiyede 14 bindi sanirim yunanda 450 euro

1 kahve 1 sise su 1.5-2 euro veriyorsun bu fiyatlara turkiyenin tatil beldelerinde su vermezler
    Ağzınız mecidiye kesiyor, götünüz beşibiryerde bozuyor...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Otelde israf olmasın diye 4 zeytin isteyen arkadaşla kim dalga geçiyordu. Yakında marketten 100 gram 100 gram akacaksınız zeytini. Zeytinyağını ihraç edeceksiniz kalanlarıda en fazla 10 milyon kişilik bi kitle yiyecek
    Hani memlekette para var herkesin evi arabası var lokantalar tıka basa dolu yer bulamıyoruz diyorlar ya bir süre sonra sadece o kokantaları tıka basa dolduran arabaya binen sayısının aslında çoluğuyla çocuğuyla anasıyla danasıyla 10 milyonluk bi kitle olduğunu göreceksiniz. Diğerleri insanca yaşam sınırı ile açlık sınırıyla mücadele eden bir grup
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,382
    Bankalar borsada ve bilançoda rekor kırıyor ama hala küçülmeye gidip elaman çıkartıyor

4. Bugün Tavan sırası büyük ihtimalle spor hisselerinde bence.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bugün Tavan sırası büyük ihtimalle spor hisselerinde bence.
    Trabzonspor özellikle düşük kaldı sanki.
    Ben bulaşmam o ayrı.
    [emoji3]

6. 2 Gün önce bel ağrısı için devlet hastanesine gittim.

Doktor MR istedi.

Sadece 1 gün sonraya gün verdiler.

Şaşırdım.

MR için gittiğimde daha çok şaşırdım.

Daha önce en az 20 dakika olan MR 5 dakikaya düşmüştü.

MR protokolü mü değişti?

5 dakikada nasıl tüm omurların durumu görüntülenebildi anlayamadım.

Seçim öncesi 3-4 ay a çıkan MR sırasını görüntüyü kuşa çevirerek mi çözmüşler bir kuşku oluştu?

Daha önce bu forumda bir röntgen uzmanı vardı? Belki bir açıklama getirir...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 268/993 İlkİlk ... 168218258266267268269270278318368768 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •