hisselerimizin,bir değeri olmasını sağlayacak tek kurum devlet,buradaki bir kaç,simsar değil,kendi ifadeleriyle lahmacun parasının hesabını yapanlar,milyon dolarlık şirketi kurtarmalarını nasıl beklersiniz....bunların peşlerine takılmanın ,yazdıklarına önem vermenin maddi bir sonucu yok.Anladığım,müjdata kendilerini önemli hissettirip,çift taraflı d......k kapmanın peşindeler.Bizi tek kurtaracak ,şirketin kurtarılması ve kurumsal varlığının devam etmesidir....Gerisine itibar etmeyiniz.....ytd
Bos yazmaktan ziyade, herkesin degisik amaci var. Magdurlari kimsenin umurunda degil.
Allah adildir, kimsenin hakkını kimseye bırakmaz. Bu hisseler kolaya kolay işleme girmez gibi, belki 1 sene sonra, ama kaybeden kendisi olacak garibim. Ona akıllı diyen denizlere fazla itibar etmesin
Burada sürekli söylenen bir şey var jeneratör bizim değildi... bu sözü söyleyen şahıslardan biri gerek duyarsam bana mahkeme tutanaklarını, delillerini satacak hem de uygun fiyata... iyi de o mahkeme genpower jeneratör ün iflas mahkemesi idi bundan Genyh e ne? Hani bizim değil ya onun evrakını ne yapayım... bir de para gökten yağıyor ya (hala bana ortalama düşüreyim diye hisse satacak) mazlumum yanındayım deyip sonrada ekmek nerdeyse ben ordayım diye asıl bulunduğu tarafı belli edenler var. Herşeye ve ayarsız üslübuna rağmen Nuri Bey’in bu hissed ki gerçek mağdurlardan biri olduğunu düşünüyorum ...keşke dolambaçlı yollara girilmese...
jeneratör fabrikasının yüzde 91 i sizin.....ama parasını ödemediniz..senetler 2016-2018 kasım arası 30 ay vade....yada 32
senetlerin hiçbiri ödenmemiş durumda......genyh nin , yaptığı alışverişi iptal etme hakkı varmış......
izpol ve pırıl sizin ......ama o ikisinin de 50 milyon lira civarı borcu var...yani onlarda aslında iflas etmiş vaziyette....
onların iflası ve tasfiyesi gerçekleşirse, genyh nin, borcu sıfırlanır, özsermayede sıfırlanır.....
genyh nin iflası diye bi durum sözkonusu değilşimdilik.....
genyh yatırımcısı olarak, açılacak davada, jeneratör mahkemesinin belgelerine ihtiyaç yok.....açılan davada, mahkemeye talep edersiniz, onlar ister dosya örneğini.
benim simit parasına ihtiyacım yok.....
100-150 bin lira, bu hisseye para bağlayıp, diğer insanların emekleri yada paraları ile işi görülsün diyenlerin, simit parasına ihtiyacı vardır....
bundan sonrasında sorulan sorulara, daha sakin cevap vereceğim.....
Yer İmleri