Sayfa 269/969 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Borsada bazı hisseler zamanla yatırımcıyı girdap gibi içine çekiyor. Girdap tan çıkmak uzun yılla sürebilir.
    Geçen yıl bende aldım 5 ila 6 ay taşıdım baktım girdaptayım zaman kaybı sattım izlemeye aldım. GRAFİKLERLE TEKNİĞİNİ VE SPEĞİN TAKAS OYUNLARI İLE YATIRIMCIYI OYALADIĞINI DEFALARCA YAZDIM.İŞ SPEK HALA OYALAMAYA DEVAM DİYOR.YTD

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Her yasin, her donemin oyuncagi oldugu gibi masallari da vardir.
    Icinizdeki cocugu kaybetmeyin yeter.
    Biz satmadan gitmez.
    En son 2010 da alip 2013 ortalarinda sifir kar ile 3.5 yil bekleyip gitmiyor diye 2 TL fiyattan sattigim Eregl ve Petkm su an 10 ve 8 TL deler,
    temettuler haric tabii..
    Yani biz satmadan gitmez bu da.
    Syg,
    Fiyat hareketleri yuzunden satmam, elindeki sirketleri bi satmaya baslasin bakalim.
    Iyi fiyata bir tane, sadece bir tane istirak satsin bakalim gidiyor mu gitmiyor mu.

Bir yildan uzun tutup stopajdan da tasarruf etmeyi planliyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by KIZILAT Yazıyı Oku
    Borsada bazı hisseler zamanla yatırımcıyı girdap gibi içine çekiyor. Girdap tan çıkmak uzun yılla sürebilir.
    Doğrudur, ayrıca hayat kaçan fırsatlarla doludur. Çok gerilere gitmeye gerek yok, geçtiğimiz yıl yatırım yapılabilir iskontosu olan, gelişen bilanço ve beklenti hikayelerini bir arada bulduğum şirketleri düşündüğümde 6-7 şirket sayabilirim. Tekfen, Anele, Yataş, Karel, Glyho, Eczyt, Dyo, Karsan vs. Bu şirketlerin bir kısmını inceledim, yatırımcı ilişkilerini aradım, yöneticisi arkadaşım olanlar vardı, aradım, sordum, soruşturdum, sonunda hiçbir şeyden emin olamadığım için pozisyonlarda küçük değişiklikler yaptım, çoğuna hiç bulaşmadım.

Pişmanlık duyulabilecek bir durum gibi görünse de borsa her gün yeniden kurulan bir pazar olduğu için endişe etmiyorum.

İyi tarafı, 2018 e geldiğimizde, karşılaştırmalı olarak çift tutabileceğim şirket pek kalmadı.

Araştırma zahmetine bile girmeye değimez kalırsa, belki ilk listeden bir iki şirketin hala bir takım potansiyelleri vardır.
    O zaman hava hoş, yazdığımız çizdiğimiz başımız boş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gittikce daha cok sever oldum bu basligi...
    Herkes tecrubelerini (yenen kaziklar, hayal kirikliklari) paylasir oldu.
    Gencler gelip okusalar cok sey ogrenirler bizim gibi bi kulaginin arkasi kalmislardan..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Bol şanşlar ,,,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    Çok Şanslısın , kulağının arkasına dokunmamışlar ...
    Burada kulağının arkası kalan var mı acaba ?
    Varsa kaç kişidir , merak ettim de ?

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gittikce daha cok sever oldum bu basligi...
    Herkes tecrubelerini (yenen kaziklar, hayal kirikliklari) paylasir oldu.
    Gencler gelip okusalar cok sey ogrenirler bizim gibi bi kulaginin arkasi kalmislardan..
    Syg,
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Çok Şanslısın , kulağının arkasına dokunmamışlar ...
    Burada kulağının arkası kalan var mı acaba ?
    Varsa kaç kişidir , merak ettim de ?
    Cok istediler ama orasini iyi korumayi basardim cok sukur.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8. Birilerinin gözünde altın olan başkaları için bir hiçtir.bireysel yatırımcının her yaptığı iş kendini bağlar.
    Ağlamasıda sevincide kendisi içindir.borsa da kural zamanın yakalanması reel kazanç bazında büyümektir.
    Hisse amaç değil araçtır. Ben öyle bakıyorum.şunu her zaman söyledim alıp taşıyana saygım var.benim yazılarım teknik temel sonrada iş speğinin taktikleriyle yatırımcıyı ne şekilde algı yaparak zamanı uzattığı. Sayılar

Sayfa 269/969 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •