Sayfa 269/467 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Hissenin olması gereken yer zaten 2 ve üzeri bunu herkes zaten biliyor tire spek hariç.
    Bu rakamlar kabak tadı verdi artık
    Tamam spek efendi ağada sensin paşada sensin seninle sidik yaristirilmaz bunu bana öğrettin
    Çişini yapıyor, çişi daha bitmedi.

2. Bu hacimle bu prim fazla geldi bana, bakalım 2.seans ne yapacak

Hacimsiz düşüyorsa hacimsiz Çıkar normaldir....Emin adımlarla gidiyoruz yavaş yavaş da olsa yakında 1.80’i mutlak geçeceğiz bu hafta sonuna kadar....😉😊

Asla ytd....!!!!

4. Mutlak mı ?

5. Şakadır şaka şaka..!!

Bu programa bağlamış robotu hergün 3-5-6 neyse hangi kademede tutmak istiyorsa sonra gidiyor kahve içmeye sonra gelip bakıyor sepete giren balık varmı. Sistemi bu spekcimin. bugün buralardayız. 64-69 arası. 70 derse yalan olur. bugün 68 kapatır yarın 66 böle gider. burayı okuyorsa bilemem. düğmeye basar değişiklik de yapabilir.

ytd değildir.
    Son düzenleme : mls35; 30-09-2019 saat: 17:55.

Alıntı Originally Posted by tornacı Yazıyı Oku
    Mutlak mı ?
    Mutlak evet arkadaşım tornacı...olmassa eğer tornadan geçirirsin artık....😉😊

7. Geçmişe dönük (5-10) yıl yazılanlara şöyle bir baktım şimdikilerle aynı kimi küfür etmiş , kimi dayanamayıp gitmiş, sadece isimler değişmiş ama tire aynı tire umuru bile olmamış, parasını kurtaran kaçmış ama arada güzel bir fark gördüm şimdiki yatırımcılar daha bilgili sorgulayan ve en önemlisi irdeleyen yani çetin ceviz, ama tire aynı tire , kimseyi iplemiyor bakalım bu sefer nasıl silkeleyecekler, asıl önemlisi bizlerden sonra trene kimler binecek bekleyip göreceğiz, belki bizde ilk duraklarda inenlerden mi olacağız. Yani ben büyük bir beklenti göremedim okuduklarımdan keşke adam olsalardı da bunları yapmasalardı insanlara, maalesef devlet de görememiş yapılanları ama yatırımcı (şimdikiler) çok net görüyorlar.

ytd. değildir.

Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Geçmişe dönük (5-10) yıl yazılanlara şöyle bir baktım şimdikilerle aynı kimi küfür etmiş , kimi dayanamayıp gitmiş, sadece isimler değişmiş ama tire aynı tire umuru bile olmamış, parasını kurtaran kaçmış ama arada güzel bir fark gördüm şimdiki yatırımcılar daha bilgili sorgulayan ve en önemlisi irdeleyen yani çetin ceviz, ama tire aynı tire , kimseyi iplemiyor bakalım bu sefer nasıl silkeleyecekler, asıl önemlisi bizlerden sonra trene kimler binecek bekleyip göreceğiz, belki bizde ilk duraklarda inenlerden mi olacağız. Yani ben büyük bir beklenti göremedim okuduklarımdan keşke adam olsalardı da bunları yapmasalardı insanlara, maalesef devlet de görememiş yapılanları ama yatırımcı (şimdikiler) çok net görüyorlar.

ytd. değildir.
    10 sene önceye bakarsak eğer En kötü firmalar bile 1/5 1/10 yapmış yani şirket olmayan dandik ne üdüğü belirsiz firmalar bile çok kazandırdı bizim mondi ise ortalaması 12 senede tl olarak 6 tl olan hisse şuan 1.67 gülermisin ağlar mısın patronun bir oyunu işte ne desek az bile bunlar süzme yapacak başka bir şey yok ama şu an gidişhat ileri çakallar satış bekliyorlar ki alsınlar sakın ola oltaya gelmeyin onların İstedikleri bütün dökülenleri toplamak birlik olalım şikayetlerimizi yapalım teslim olmayalımtaki istediğimiz fiyata gelene kadar saygılar herkese!!!!

asla yatırım tavsiyesi değildir ...!!!!

Sayfa 269/467 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •