Sayfa 269/440 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Rusya dunya ile restlesiyor..Bugday arzınin olmamasi hem fiyatlari artiriyor hemde aclık sorunu yaratiyor..Bunu bu isle ilgili uzmanlar yazıyor...Bu isle ilgili altyapısi olan sirketler bu durumdan illaki fayda saglayacaktır.Hos degil ama boyle.Hatirlayın pandemi döneminde test kiti üreten firmalar 2 liradan 70/80 tl aralıgına gitti..bu illa böyle olacak degil.Ancak borsada bircok kagit primli ulusoy unun rasyolarina gore.Elbette buda ederine dogru yol alacaktir diye düsünüyorum..Olur olmaz sahsi bir görüstùr..Sizde degerlendirin lütfen.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Uluun desteği kırdı 11 küsüre gidebilir , 11 lerde desteği var ordan muhtemelen döner.

3.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Bank of America yukardan sattiklarini yavastan yerine koymaya basladi. Bugun net 395bin lot alim yapti.
    Bank of America alimlara devam ediyor bugun, nette 500+ bin lot aldi. Sakin sakin gidelim istiyorum ama Bank of America aceleci davraniyor belese gida sirketi buldugu icin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    https://www.haberturk.com/tmo-ihalel...452985-ekonomi

bu haber bize çok iyi gelir evet
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5. Hayaller 11, hayatlar 13,7

6.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Hayaller 11, hayatlar 13,7
    Çok iyiler 14 üstü satN az kyrimc i vardır,
    Bende sattığımı almak için orLari bekliyom,yoksa.kLNlarla devam ederim..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. Bu sene gida ve enerji sirkerlerinin yili olacak gorunuyor. Dolar bazli bakinca bile bugday ve enerji fiyatlari gecen seneye gore iki katina cikti neredeyse, bir de TL’deki deger kaybini dusununce muthis buyume. Enerji tarafinin herkes farkinda, ama daha gida tarafindaki ivmeye uyanan cok yatirimci olmadi daha. Uluun’da beklemeye devam ediyorum ben, hedefim ikinci ceyrek bilancosu Agustos basinda gelince hedefimi guncellemek.

8. İkinci çeyrek karı Ç1'e yakın veya üzerinde gelirse, bugünkü rakamlar çok komik kalır.

O yüzden hissenin yönünü o bilanço belirleyecek.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 269/440 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319369 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •