Eyvahlar olsun![]()
Eyvahlar olsun![]()
Bu hafta itibariyle çıkıcam ben.2 yıldır sağlam kazık yedim.bi b.k olmaz bu tuvalet kâğıdından anladım artık.o dönem bu kağıdı uzun yıllardır elinde tutan ve yazıştığım adamlar bile illallah edip çıktılar.inatla bekledim hep bi umudum vardı ama daha fazla katlanmak istemiyorum artık.
Bilançoya kimi iyi kimi kötü diyor..
Bilanco sonrasi araci kurumlar iyi diyor.. hedef yukseltiyor
Anlamadım ulusal 50 deki sirket mi? tabela sirketi mi?
önümüz seçim
AK Partinin her hatibinin...gonulden seven her seçmeninin " savunma sanayisindeki gelisme..kendi silahini yapan ülke oluşumuz " görüşü en buyuk en güçlü dayanak noktasi ...
Tekrar ulkeyi yonetmek isteyen bir siyasi otoritenin en büyük silah savunma şirketinin fiyatının çöp olmasindan hoşnut olmayacagini ve Asrlsan i da THY gibi secim oncesi konusulan bir hisse haline getirmek isteyeceğini TAHMIN ediyorum
varsa
Aselsan'ın 3. çeyrek bilançosu beklentilerin üzerinde geldi. Yılsonu bilançosu çok daha iyi gelecektır. BOFA'nın satışlarının karşılanmasını becerebilen bir kurum karşısına çakması lazım gelir. Şimdiye kadar hisseyi baskılayan BOFA olmuştur. Kendi düşüncelerimdir.
ASELSAN yabancı oranı 21 Ekim 2022 % 23,16. 20 Ekim 2022 % 23,36.
Fark % -0,20. Hisse kapanış fiyatı: 31,84 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
ASELSAN yabancı oranı 21 Ekim 2022 % 23,16. 24 Ekim 2022 % 22,95.
Fark % -0,22. Hisse kapanış fiyatı: 31,88 TL (Kaynak İş Yatırım).
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Buralar dutluktu yazacağım inşallah bir gün. O zaman sakın hiç kimse üzerine alınmasın....
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri