Sayfa 269/330 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 2,145 - 2,152 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Strateji ustunden iki seansta 33 ortalama ile 1m lot alindi,gecen gun infoda da guclu bir alim olmustu, faiz kararinin 25 beklenti ustune oturmasi gerceklesirse olumlu,bu alimlari da bir nebze anlamli kilar,50 gelirse gereksiz baski bahanesi olabilir,zaten bu kadar gerilemisken 50 puan beklentili bir seansa girip belki 25 karariyla pozitif destek bulabilirdik. Kisa vade piyasa nabzi adina sesli düşündüm artik gerisi merkeze kalmis,ben 50 puan beklentisindeyim aslinda onemli olan arttirim devam edecek mi?

2. Bunlarda vur deyince öldürüyor. Faiz 5 puan arttırıldı

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İslem hacminden olasi gelir kaybi faiz artisindan fazlasi faizden gelir..Ama bunlar kör tuttugunu misali gidiyorlar.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    İslem hacminden olasi gelir kaybi faiz artisindan fazlasi faizden gelir..Ama bunlar kör tuttugunu misali gidiyorlar.

Oyle ama dustugu yeri sevdi,kazara cikacagi zamanda endeks topraga dondu gozu,nasip olacak biraz da..

5. Borsada gunluk 60/70milyar islem yapan daimi bir gurup var.İnlar faize dolara coine gitmez.Bilirler tezgahi kurdularmi 24saat te %7/8kazanmak var bu iste...bir gun o kagit diger gun diger kagit.Herseye ragmen kar beklentisi olan kagitlardan birtanesi İsmen..37/38lerden ayrildigim kagida ufak ufak girmeye basladim.Yine cakilacaksam borsa tutkumdan.Ama saglam kagit..Bide surasi gercekki ben bile Aralik son haftaya kadar borsadan bisey beklemiyorum.Bak futboldan milyon dolar kazananlarin yasadiklarina ,halimize sukur.farzedelim 6aylik yada 1yillik mevduattayiz..Ne guzel teselli degil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Borsada gunluk 60/70milyar islem yapan daimi bir gurup var.İnlar faize dolara coine gitmez.Bilirler tezgahi kurdularmi 24saat te %7/8kazanmak var bu iste...bir gun o kagit diger gun diger kagit.Herseye ragmen kar beklentisi olan kagitlardan birtanesi İsmen..37/38lerden ayrildigim kagida ufak ufak girmeye basladim.Yine cakilacaksam borsa tutkumdan.Ama saglam kagit..Bide surasi gercekki ben bile Aralik son haftaya kadar borsadan bisey beklemiyorum.Bak futboldan milyon dolar kazananlarin yasadiklarina ,halimize sukur.farzedelim 6aylik yada 1yillik mevduattayiz..Ne guzel teselli degil mi?

Kotu tercih degil,biz de bekliyoruz tekkeyi biraz mecburiyetten. Kasasinda nakti olanin onem kazandigi doneme girdik,dayagin alasini yedik araci kurum hacimleri de toparlama emareleri gosteriyor. Bahsettiginiz gibi zor bir ay daha var onumuzde ama kazanmak icin kaybetmeyi de sineye cekiyoruz

7. dünki pasta alanlar . y t d

satanlar

8. Naktin onemini bilenler pozisyon koruyor saticilar cok istekli degil ama bist yonu de onemli,bakalim tutulabilecek miyiz

Sayfa 269/330 İlkİlk ... 169219259267268269270271279319 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •