Originally Posted by
mesud
Haksızlığa uğratılanlardan korkmuş olabilirler mi?
LG-D855 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SİZE BİR HİKAYE ANLATIYIMDA DİNLEYİM
İnsanlar karıncalara baktığında çok çalışkan ve mucizevi bir hayvan yada böcek olarak görüller. Karıncayı anlayabilmek ve ne kadar çok çalıştığını görmek ve mucizevi işler yaptığını anlaya bilmek için karıncanın yuvasına girmek gerekli. Biz bunu denedik karıncanın yuvasına indik gerçektende mucizevi işler yapan çalışkan bir hayvandı ama ters giden birşeyler vardı karınca görevini yapıyor ancak kraliçeye yalan söylüyordu devamlı BEN ÇOK ÇALIŞIYORUM DİYORDU. kraliçe her seferinde af ediyordu. sonunda karıncalardan 4 , 5 kişi bu durumu fark etti ve kraliçeye şikayet etti . Kraliçe hemen bir komisyon oluşturdu bu yaramazlık yapan karıncayı araştırın dedi karınca komisyonu, çalışmalara başladı karıncayı araştırdıkça şaşılacak verilere ulaştı. Durumu kraliçeye arz ettiler. Bu karınca öyle bir yaramazlık yapmıştı ki af edilir derecede değildi. Karınca kendi çalışmıyor çalıyordu bu Karıncalar imparatorluğunda anlatılabilir bir şey değildi. Kraliçe ve imparatorluğun kanunlarını çiğnemişti. Suçlu karınca küstahça suçunuda kabul etmiyordu. Kraliçe olayı bir üst yöneticisi olan Karıncalar imparatoruna durumu anlattı. İMPARATOR duruma çok sinirlendi. ve çalışma yapmak üzere işlemlere başladı. İmparatorun Veziri suçlu karıncayı yerinde görmek için bir karınca komisyonu oluşturdu gittiler incelediler ters giden birşey yoktu herşey imparatorluğun yazılı kurallarına göre yapılmıştı. Şimdik vezir ne yapacaktı. Kararsızlık içinde durumu kraliçeye ve imparatora anlattı. Bu arada karıncada ne kadar çok çalıştığını kanıtlamak için çevredeki böceklerden hayvanlardan ve diğer yaratıklardan yardım istiyordu. sonunda imparatorluk bir karar verdi.
Bu karınca diğer karıncaların hakkını yediği için ve imparatorluk kurallarına uymadığı için bir ceza aldı. Hikayeden ders almak lazım. İşlerimizi doğru yapıp kanunlara uymamız gerekli.
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 27-04-2017 saat: 13:04.
Sebep: imla
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri