Sayfa 27/814 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Ben şunu anlarım eğer bir şirket başkanı olmuşsam ve o şirketle hiçbir şekilde açıklama yapmayıp adım bile anilmiyorsa ben o şirkette geciciyim demektir iyi afilli bir müşteri bulup satabilirim demektir yazdıklarım hayal ürünü olup asla yatırım tavsiyesi içermez..

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Ben şunu anlarım eğer bir şirket başkanı olmuşsam ve o şirketle hiçbir şekilde açıklama yapmayıp adım bile anilmiyorsa ben o şirkette geciciyim demektir iyi afilli bir müşteri bulup satabilirim demektir yazdıklarım hayal ürünü olup asla yatırım tavsiyesi içermez..

Yada o şirketin çakma başkanısindir asıl başkan perde arkasında duran dir. Sen kukla başkan olarak vitrini suslersin

3.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Ben şunu anlarım eğer bir şirket başkanı olmuşsam ve o şirketle hiçbir şekilde açıklama yapmayıp adım bile anilmiyorsa ben o şirkette geciciyim demektir iyi afilli bir müşteri bulup satabilirim demektir yazdıklarım hayal ürünü olup asla yatırım tavsiyesi içermez..

4. 2 gündür yapıkredi den satış var hayırdır kim satıyor

5. Sn patronumuz ural aküzüm beyefendiler dün amerikan şirketler derneği olağan seçimli genel kurulunda denetim kurulu asil üyesi seçilmiştir maşallah diyelim başarılarının devamını transtürkde de göstermesi dileğiyle asla ytd...

http://www.reelpiyasalar.com/haber/s...u-secildi.html

6. FAS ve FGS

7. Kimsecikler kalmadı hayır olsun.

8. herkes bir çalı bulmuş bekliyor herhalde))

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 27/814 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •