son kararınız nedir ?
son kararınız nedir ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
vay allahsız kitapsız nasıl böyle bir mesaj yazarsın. yeni okuyorum. bende o kadar zaman geçmesine rağmen hala seni düşünüp telefon ediyorum. demek bunu okuduğumu sandığın için telefon açmıyordun. para aldım bu doğru. ben eşek olduktan sonra sırtıma semer vuran çok olur dedikten bir hafta sonra kendin gönderdiğinide yazsana.. eğer sen akıllı biri olup dediklerimi yapsaydın bugün on numara bir borsacı olurdun. twıtırı dolandırmışım vay allahsız kitapsız. bunu nasıl yazarsın hiçmi vicdanın yok senin.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
twıtır adresim bu. ne yazıyormuşum gel oku..
https://twitter.com/ltfkurt11
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
30-endeksin teknik görüntüsüne bakınca -çanak çömlek patladı" gibi gözüküyor, haftaya boşluk bırakarak başladı -5% kapattı, sonraki üç günü shortçu sıkıştırarak geçirdi, amma velakin pzt boşluğunu kaptmaya mecali yetmedi, 11 bin dolayında tıkandı short skuizler
cuma gelen satışla konu kapanmış görünüyor- yukarı açıp 11092 gösterdi, ve balyoz indi, sela okunmadan -300 puan yazdı, günün kalanını tepki veremeyerek geçirdi, final yine satıcılıydı 10754 kapattı.. orduların ilk hedefi 10.000, burası hem son geçilen şubat zirvesi hem de meşhur 200-günlük ortalama
Yer İmleri