Sayfa 27/995 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 7956 madde; 209 - 216 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1. Bu kağıtla ilgili olumlu bir şey yok yani 57 yi de çok ağır gelir
    kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti.

Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    böyleydi

bu hale gelmiş..küçük yükselen kırılınca dibe yaklaşmış..

kırılmamalı derken bu durumlar düşünülerek deniyor..

olacak demek değil ama oluyor işde.

son hali aşşağıdaki gibi..

saatlik gibi kısa vadeli grafikde bile düşen trende kadar tepki veremiyor..

o kadar güçsüz..

her düşüş fırsatını kullanarak düşmeye devam ediyor..

şu an bir dikdörtgen çalışması var..

alt nokta kırılırda altta kaparsa önce dikdörtgen genişliği kadar bir aşşağa sarkma

sonrada alt çizginin 2 tl kadar daha altına bir gidiş gündeme gelebilir..

tabi bun lar yt deği,kişisel ve amatör çalışmaların paylaşılmasıdır..

saatlik..güçsüz ,zayıf diye diye en sonunda tepkiyi verdirttik..

ama bu aradada düşen trend oldukca aşşağı geldi ve orada şimdilik takılmış gibi görünüyor..

ama burada önemli olan düşeni kırmasından ziyade 75.50 üzerinde kalabilmesi önemli..

eğer kalırsa direnci nasıl olsa geçer..

kalamazsa başladığı yere geri döner.

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Engineer34 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun ozzy_34, şahsım adına ben yüksekten yakalandığım için ani sıçramalarda satış düşüşlerde alış yapacak pozisyonu kaçırmış durumdayım. Satış olmasa da düşüşlerde alış yapıp maliyet düşüresim var ona da cesaretim yok elde kalan bir miktar nakitide tekrar bu hisseye kaptırmak istemiyorum
    Her ne kadar kıpırdayamaz durumda olsamda teknik yada teknik dışı yorumlarınızdan faydalanmak isteriz.
    Taşımak için değil .epeydir fiyatını bile bilmiyordum. sayfaya girip sn Turkerteonun grafiğini görünce trade amaçlı az birşey aldım hemen iz süren stoplosu da koydum...artık beklenti bittiyse yeni beklentiler vede şirketin satışları dolayısı ile bilanço nun düzelmesi beklenir... şirketin işlerini bilmiyorum.durum vahimse uygun bir hisseye yatay geçiş yapılarak belki iyi olur.ama bakarsınız satan oldumu da senet gidiverir.işte tüm bunlardan kurtulmak zor olduğundan mümkün olduğunca yakalanmamak lazım...neyse burası borsa.bir anlaşma yapar işler düzeliverir..belkide vardır da ben bilmiyorum.. .buralardayız .görüşürüz..y.t.d

4. Yurtdisi anlasmalari var ancak 2. Ceyregi kurtaracak kadar guclu degil simdilik.aslinda tam trade yapilacak konuma geldi kagit.haftalik yabanci takaslarinda da ay icinde bir iki defa banka dışı en cok alinanlara giriyor.ani ziplamalarada musait su an.ani dususlerede.hacim oldukca azaldi iyi izlemek gerek.

Yatirim tavsiyesi degildir.

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

dolar 4.60 seviyelerinde..

müdahele gelmezse işimiz zor..psikolojik sınırda kalktı..

bi coşkuya kapılırsa(içinde olduğumuzdan hariç tabi.) 5.00 dememesi içden bile değil..

vay emenuke..4.67 görmüş..

mehter varmı mehter..

ilk hedef 4.82 olabilir..

saatlik..güçsüz ,zayıf diye diye en sonunda tepkiyi verdirttik..

ama bu aradada düşen trend oldukca aşşağı geldi ve orada şimdilik takılmış gibi görünüyor..

ama burada önemli olan düşeni kırmasından ziyade 75.50 üzerinde kalabilmesi önemli..

eğer kalırsa direnci nasıl olsa geçer..

kalamazsa başladığı yere geri döner.

ytd

75.50'!de tutunmaya çalışıyor görüntüsü var..

ama sadece görüntü..

güven endeksi 0(sıfır)

8. Arkadaşlar ihale sonucu ile bugün arasında TL dolar karşısında %15 civarı değer kaybetti. İhale teklifleri TL mi yoksa döviz üzerindenmiydi? TL ise ihaleyi alana geçmiş olsun, döviz ise maliyeti devlet için %15 arttı devletimize (bize) geçmiş olsun.

Sayfa 27/995 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •